gin rozijnen artrose

Hoe gebruik Gin Soaked Rozijnen naar Help artritis pijn

Hoe gebruik Gin Soaked Rozijnen naar Help artritis pijn

Veel mensen zijn vondst die je kunt behandelen uw artritis pijn is om jenever geweekte rozijnen gebruiken. Je weet dat die lijden aan artritis kan worden slopende in het vinden van een behandeling die goed werkt voor je echt goed kan zijn. Veel mensen proberen alternatieve methoden om hun artritis pijn en met rozijnen die zijn gedrenkt in gin zijn gevonden zeer goed.

Instructies

•  Veel mensen vinden ze alternatieve behandelingen te genezen aandoeningen zoals artritis proberen waard zijn, omdat de pijn bij sommige mensen ondraaglijk kan zijn. Er zijn reguliere medicijnen die je net zo goed kunnen gebruiken, maar het is de moeite waard te proberen iets nieuws als het je kan helpen.

•  Het eerste wat je wilt doen om deze methode te proberen is om witte of gouden pitloze rozijnen kopen omdat studies hebben aangetoond dat ze werken het beste. Vervolgens moet je de rozijnen weken gedurende zeven dagen tot twee weken en dit stelt de jenever te dringen in de rozijnen en gedurende deze periode zal de alcohol verdampen.

•  Het beste is om een open pot of taart pan gebruiken, omdat dit zal helpen de rozijnen om goed te ademen en de alcohol zal verdampen. Vergeet niet wanneer u probeert een nieuwe natuurlijke methode om uw artritis pijn te genezen is het belangrijk om de aanwijzingen op te volgen, zodat je de beste voordeel mogelijke resultaten te krijgen.

•  Vergeet niet dat als u wilt uw artritis pijn te genezen dan moet je naar een natuurlijke remedie te proberen zoals gin gewelde rozijnen Veel mensen hebben grote voordelen gevonden met behulp van deze methode om hun artritis pijn te genezen. Als je zelfs een beetje opluchting, dan is het goed je wilde naar een natuurlijke remedie te gebruiken om uw pijn te helpen de moeite waard.

Hoe te Gin Soaked Rozijnen Zorg

Hoe te Gin Soaked Rozijnen Zorg

Gin geweekte rozijnen zijn een oude tijd folk remedie om artritis pijn te verlichten. Theresa Kerry, de vrouw van presidentskandidaat John Kerry, kwam onder vuur op de campagne in 2004, toen ze de jenever geweekte rozijnen 'zeer effectief' als een remedie voor artritis.

Dus, jenever geweekte rozijnen? Hoe erg kunnen ze ?! Zelfs als ze niet helpen, zul je veel plezier knabbelen 9 (precies 9) op een moment te hebben.

Instructies

•  Koop een doos van gouden rozijnen

Voor een aantal redenen (en niemand kan echt komen met de exacte reden), gouden rozijnen zijn de enige rozijnen die werken voor de gin gedrenkte rozijnen artritis remedie. Ga figuur. Hoe dan ook, de aankoop van een doos van gouden rozijnen - ze zou kunnen noemen 'witte rozijnen', afhankelijk van waar je woont.

•  Leeg de gouden rozijnen in een ondiepe kom en dek af met jenever

Om jenever geweekte rozijnen te maken, nou ja, leeg de doos van rozijnen in een ondiepe kom en dek af met jenever - ze gewoon nauwelijks te dekken. Opmerking: Ik beveel het gebruik van een goede, vlotte merk jenever als ze net zo goed smaken goed ...

Laat de witte rozijnen om te genieten en niet storen voor 11-14 dagen tot de jenever is verdampt. Zodra de jenever wordt verdampt, ze zijn klaar om te eten!

•  Eet 9 jenever geweekte rozijnen (precies 9 ...) per dag

Ik persoonlijk hou deze kleine dingen dus meer dan 9 worden opgeslokt in een tijd. Ik kan niet zweer je dat ze verlichten mijn lichte artritis pijn, maar ik kan u garanderen dat ze maken me gelukkiger! Of het nu een placebo-effect of niet, heb ik niet echt schelen - die je misschien ook niet ....

Hints

  • Als je op medicijnen, niet eten gin gewelde rozijnen, tenzij u met uw arts.
  • Als u een herstellende alcoholist, niet eten gin gewelde rozijnen!

Gin en rozijnen voor kniepijn

Gin en rozijnen voor kniepijn

Gin-gewelde rozijnen zijn een folk remedie voor knie pijn veroorzaakt door artritis of reuma. Veel mensen zijn voorstanders van de remedie, maar de effectiviteit ervan is niet wetenschappelijk bewezen. Sommigen zeggen voorgeschreven medicijnen zijn duur en kunnen enkele ongewenste bijwerkingen. Anderen beweren het is veel veiliger om het verkrijgen van pijnverlichting van natuurlijke in plaats van chemische bronnen.

Geschiedenis

In de vroege jaren 1990, Paul Harvey, een populaire radio-persoonlijkheid, bekend gemaakt dat de jenever-en-rozijnen remedie bevrijdde hem van artritis pijn en lees het recept voor zijn luisteraars. Het incident leidde tot veel belangstelling van mensen die lijden aan pijn in de knie en andere reumatische aandoeningen.

Recept

Plaats een kopje gouden rozijnen in een glazen kom. Voeg genoeg gin (die moet bevatten of worden gemaakt van jeneverbessen) om de rozijnen te dekken, dek de kom af met een doek voor ongeveer een week om de verdamping toe. Na verdamping heeft plaatsgevonden, hebben betrekking op de rozijnen en koelen ze.

Dosis

Eet negen rozijnen dagelijks. U kunt ze op elk moment van de dag, maar ze worden gerapporteerd bijzonder lekker in de ochtend granen of havermout te zijn.

Time Frame

Volgens anekdotische, het duurt tot zes weken om de effecten van het middel te voelen, dus wees geduldig. Helaas heeft het gin-en-rozijnen remedie niet voor iedereen, en er is geen definitieve wetenschappelijke studie van waarom het werkt of waarom niet.

Waarschuwing

Het is niet raadzaam om de gin en rozijnen remedie te proberen als je een alcoholist of last heeft van jicht of andere ziekten die onthouding van alcohol nodig.

Hoe te Gin gewelde rozijnen om de symptomen van artritis te behandelen Zorg

Hoe te Gin gewelde rozijnen om de symptomen van artritis te behandelen Zorg

Als je hebt net zijn gediagnosticeerd met artritis, of als je niet van de bijwerkingen van uw huidige artritis medicijnen, probeer het eten van gin geweekte rozijnen om uw symptomen van artritis te behandelen.

Instructies

•  Reinig en droog uw brede mond pot (een oude mayonaise pot is perfect).

•  Neem een grote doos van gouden rozijnen, en giet het in de pot. De rozijnen moeten worden gouden (ook bekend als wit of blond). De donkere rozijnen hebben niet dezelfde curatieve werking van artritis symptomen als de gouden rozijnen.

•  Giet gin over de rozijnen, totdat de rozijnen net bedekt zijn.

•  Plaats in een koele, droge en donkere plaats (zoals de achterkant van een pantry) voor een paar weken.

•  Na een paar weken, controleer dan de rozijnen. Wanneer alle van de jenever is gedrenkt in de rozijnen, zijn ze klaar.

•  Eet negen rozijnen per dag, voor de behandeling van de symptomen van artritis. Als je 1/4 tot 1/2 afgewerkt met uw rozijnen, start een nieuwe pot met rozijnen en gin, zodat de nieuwe pot klaar zal zijn wanneer u uw eerste potje afmaken.

Juniper Berries & Rozijnen voor Pain

Chronische pijn, hetzij van artrose of reumatoïde voorwaarden, treft veel mensen. Talrijke pijn behandelingen zijn direct beschikbaar. Sommige behandeling technieken, zoals injecties of medicijnen voorschrijven, kan alleen worden verkregen door middel van uw arts, terwijl anderen, zoals over-the-counter NSAID's of aspirine-gebaseerde remedies, kun je jezelf. Sommige mensen, echter, zou een natuurlijke voedsel op basis van alternatief voor pijnbestrijding waarderen. Eén zo'n moment populaire remedie impliceert jeneverbes derivaten samen met rozijnen.

Een alternatief

Jeneverbessen zijn de kleine blauw-grijze vruchten van de jeneverbes plant. Ze worden meestal gebruikt als een hoofdbestanddeel van gin. Ook de bessen of extracten daarvan zijn lang gebruikt voor medicinale doeleinden, waaronder pijn. Golden rozijnen worden gewaardeerd in de gezondheid van voedsel termen om hun hoge sulfide gehalte. Deze producten, met name in combinatie, kan de pijn verlichten van verschillende aandoeningen.

Veel claims zijn gemaakt over jeneverbessen. Native Americans verluidt gebruikte de bessen, hun sap, en hun oliën voor ziekten, variërend van verkoudheid tot geslachtsziekte, infecties, en zowel chronische en acute pijn. Jeneverbes nog populair, en aangenomen wordt dat het spijsverteringskanaal, de urinewegen en het immuunsysteem profiteren. Ze hebben een uitgesproken smaak pijnboom, zoals opgemerkt in gin en worden soms gebruikt als ingrediënt koken, meer in Europa dan in de VS.

Rozijnen, vanwege hun hoge gehalte sulfide, wordt aangenomen dat vele gezondheidsvoordelen, waaronder cardiovasculaire effecten en het immuunsysteem ondersteuning. Sinds rozijnen zijn goedkoop, eenvoudig te verkrijgen, smaakvol en gezond, ze zijn een populair voedsel. Het combineren van jeneverbessen en rozijnen kunnen een anti-inflammatoire voordeel en pijn te verlichten.

Het verkrijgen en gebruiken van de Ingrediënten

Jeneverbessen, extracten daarvan, en oliën kunnen worden gekocht bij reformwinkels en op sommige drogist of supermarkt supplement counters.The makkelijkste vorm te gebruiken is gin, oorspronkelijk gedestilleerd als een tonic voor jicht. Sommige recepten samenvoegen van deze twee ingrediënten. Een zeer populair recept, variaties van die kan worden gevonden op vele websites, is voor-gin gewelde rozijnen. Hoewel de recepten kunnen enigszins van elkaar verschillen, zijn ze alle roep om een ​​aantal dagen van te genieten gouden rozijnen in pure gin, dan het eten van een bepaald aantal van hen dagelijks.

Voorzorgsmaatregelen & Overwegingen

Jeneverbessen is bekend dat ze een significant effect op de nieren en de urinewegen hebben. Daarom moet iedereen met nier / urineweg problemen te voorkomen met behulp van de bessen of hun extract. Jeneverbessen ook een bloedverdunner effect, en mag niet worden gebruikt met bloed zoals Coumadin. Daarnaast kunnen jeneverbes veroorzaken samentrekkingen van de baarmoeder resulterend in spontane abortus, dus mag niet worden gebruikt door zwangere vrouwen. Ten vierde, alcoholisten, herstellende alcoholisten of mensen met een alcohol-en drugsmisbruik problemen niet moet eten-gin gewelde rozijnen, maar moet een andere manier van het combineren van deze stoffen bij het zoeken naar verlichting van de pijn te vinden. Ten slotte moet jeneverbes producten alleen worden gebruikt voor een beperkte periode, zoals aangegeven op de verpakking. Deze richtsnoeren moeten ijverig worden gevolgd. Niet ten prooi vallen aan de misvatting dat "natuurlijke = veilig."

Hoe maak je een Gin Soaked Raisin Recept maken

Hoe maak je een Gin Soaked Raisin Recept maken

Een gin gedrenkte rozijnen recept kan worden gebruikt als een folk remedie voor artritis, of gewoon voor snacks of bakken in cookies. Veel mensen die lijden aan artritis toeschrijven symptoomverlichting te eten jenever geweekte rozijnen, zoals voorgesteld door Paul Harvey. Artritis is moeilijk om volledig te genezen, maar er zijn alternatieve benaderingen die kunnen aanpakken van de onderliggende oorzaken en bieden verlichting van de pijn. Dit is een zeer eenvoudige gin gedrenkte rozijnen recept.

Instructies

•  Zorg ervoor dat u over de juiste ingrediënten voor uw gin gedrenkte rozijnen recept. Artritis pijn komt van de combinatie van deze twee specifieke ingrediënten: gouden rozijnen en gin gemaakt met jeneverbessen voor de smaak (check het etiket).

•  Leg de rozijnen voor uw gin gedrenkte rozijnen recept in een glazen container.

•  Giet gin over de rozijnen tot ze bedekt zijn.

•  Laat de rozijnen te zitten bij kamertemperatuur gedurende ongeveer een week om de jenever te absorberen.

•  Eet tien jenever geweekte rozijnen elke dag voor artritis pijn.

Hints

  • Het kan tot zes weken om hulp te voelen van artritis. Wees geduldig en consistent.
  • Niet door te voeren in dit recept.

Wat complementaire therapieën Help Artrose?

Wat complementaire therapieën Help Artrose?

Artrose is een van de meest voorkomende ziekten in de Verenigde Staten, steeds meer gemeen met de vergrijzing van de bevolking en de trend in de richting van obesitas. Grotere aantallen van artrose patiënten, vooral chronische patiënten, zijn op zoek naar complementaire en alternatieve geneeskunde om te gaan met hun ziekte.

Voordelen

A 2005 studie gepubliceerd in het Journal of Clinical Rheumatology gemeld dat artritis patiënten waren meer tevreden met complementair werkende artsen dan huisartsen. Patiënt ook beschreven minder nadelige gevolgen dan bij conventionele medicijnen.

Preventie / Oplossing

Als je kunt voorkomen dat spierzwakte, het behoud van een gezond dieet en het verhogen van de botdichtheid, sta je een goede kans op het voorkomen van artrose. Zoek complementaire therapieën die te maken hebben met voeding, hormonale evenwicht en obesitas.

Soorten

Massage therapie, acupunctuur en homeopathie zijn de meest voorkomende behandelingen voor artrose. Verschillende recente studies geven ook de effectiviteit van yoga, ayurveda, glucosamine en chondroïtine en zelfs bijengif behandeling en preventie.

Overwegingen

De verschillende complementaire en alternatieve methoden bieden unieke behandelingen voor specifieke voorwaarden. Pijn, zwelling, verlies van eetlust, vermoeidheid en zelfs depressie zijn symptomen die gepaard gaan met deze ziekte.

Waarschuwing

Complementaire houdt in dat u de alternatieve therapie te gebruiken in combinatie met de zorg en behandeling van een erkende medische professional. Sommige behandelingen kunnen interfereren met conventionele medicijnen, dus altijd uw arts te informeren als u zoekt aanvullende behandelingen.

Alternatieve Geneeskunde voor artritis Artrose

Artrose is een vorm van artritis die het kraakbeen rond de gewrichten van uw lichaam beïnvloedt. Het wordt vaak aangeduid als de "slijtage" vorm van artritis omdat het hoofdzakelijk toegeschreven aan de achteruitgang van de gewrichten door langdurige stress en spanning. Alternatieve geneesmiddel is nuttig bij het voorkomen van verdere verslechtering van de gewrichten, en kan helpen om veel van de symptomen van osteoartritis bestrijden.

Homeopathische middelen

Homeopaten vaak raden een dagelijkse 16C of 30C dosis van Bryonia voor degenen die zwelling en pijn in de gewrichten die wordt verergerd met beweging. Wanneer de pijn wordt beschreven als tintelingen of schieten met bijbehorende gevoelloosheid, is een 16C of 30C dosis van monnikskap aanbevolen; en wanneer gewrichtspijn gekoppeld met zwelling en roodheid kan een 16C of 30C dosis Belladonna worden voorgeschreven.

Botanicals

Boswellia is een veelgebruikt kruid in de ayurvedische geneeskunde voor honderden jaren geweest vanwege zijn vermogen om te helpen bij de bestrijding zowel pijn en ontsteking. Ongeveer 400 mg Boswellia twee tot drie keer kan dagelijks dezelfde pijn-vechten effecten van niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen te verstrekken zonder de mogelijke bijwerkingen, zoals maagklachten. Neem 400 mg curcumine per dag. Curcumine, die is gevonden in zowel kurkuma en gember, heeft een nietje in Azië voor generaties om te helpen de pijn en de ontsteking vaak geassocieerd met artritis geweest.

Vitaminen

Aanvulling met 1,200 mg per dag van Glucoasmine kunnen helpen herstellen van beschadigde kraakbeen. Aanvulling met 400 mg tot 600 mg per dag SAMe helpt de productie van kraakbeen in gewrichten bevorderen, die kunnen helpen bij het omkeren van de bepalende proces van artrose. Aanvulling met 800 mg magnesium per dag kan een deel van de pijn symptomen van artrose te verminderen door het remmen van een neurotransmitter bekend als Substance P, dat is gedeeltelijk verantwoordelijk voor het signaal van de pijn het bereiken van uw hersenen.

Tips

Omdat artrose elk gewricht, maar vooral gewicht dragende gewrichten kunnen beïnvloeden, is het van essentieel belang dat aan oefeningen die te betrekken, rennen, springen of enige vorm van stress op uw gewrichten te voorkomen. Probeer in plaats daarvan low-impact uit te oefenen, zoals krachttraining of zwemmen. Vermijd voedsel dat trans-vetzuren, zoals margarine en snel voedingsmiddelen en voedingsmiddelen bevatten in de nachtschadefamilie, zoals aardappelen, tomaten en paprika's, waarvan bekend is dat artritis pijn symptomen verergeren.

Wat is de betekenis van artrose?

Wat is de betekenis van artrose?

Osteoartritis, ook bekend als osteoartrose (OA) of degeneratieve gewrichtsziekte, is de meest voorkomende vorm van artritis, een term die geldt voor een breed scala aan omstandigheden die achteruitgang van de gewrichten omvatten. Osteoartritis omvat schade aan het kraakbeen in de gewrichten, die slijten als een persoon ouder. Kraakbeen in de gewrichten moeten vloeibaarheid in de beweging van iemands handen, voeten, heupen, knieën, rug en nek. Bij personen met artrose, is het kraakbeen verstrekken van deze flexibiliteit versleten. Wanneer deze mensen gebruiken hun verbindingen, is het vaak pijnlijk, stijf en moeilijk omdat de botten in de gewrichten elkaar wrijven zonder het kussen door het kraakbeen. Soms kan dit zelfs leiden tot een totaal gebrek aan beweging in het gewricht.

Die wordt beïnvloed

Vanaf 2010 ongeveer 20 miljoen mensen lijden aan osteoartritis in de VS Deze personen zijn uit een grote verscheidenheid van etnische achtergrond, zoals lijkt er weinig verschil in de prevalentie van de aandoening in een bepaalde etnische groep. Echter, mensen van Japanse afkomst zijn iets meer kans op last van de aandoening, vooral in vergelijking met de Amerikanen van Zuid-Chinese, Zuid-Afrikaanse of Oost-Indische afkomst. In Amerikanen jonger dan 45, mannen hebben meer kans om te worden beïnvloed, terwijl de vrouwen bestaan ​​uit een grotere meerderheid van de patiënten leeftijden 55 en ouder.

Leeftijd-geassocieerde OA

Artrose is in de eerste plaats natuurlijk ontstaan ​​als onderdeel van het verouderingsproces. De gewrichten worden in je leven, kunnen ze beginnen te verslechteren. Veroudering veroorzaakt ook het watergehalte in de gewrichten te verhogen, terwijl het eiwit dat gewrichtskraakbeen intact afneemt houdt. Deze verslechtering in combinatie met de constante gebruik van de gewrichten over de periode van vele jaren kan leiden tot een totale kraakbeen uitputting, waardoor het vaak pijnlijke aandoening van artrose. Osteoporose kan soms ontwikkelen tussen meerdere leden van dezelfde familie. Dit heeft sommige artsen tot de conclusie dat sommige individuen genen die hen een groter risico lopen op het ontwikkelen van de ziekte dan anderen mag uitvoeren.

Secundaire OA

Een persoon kan ook artrose ontwikkelen via & ldquo; secundaire & rdquo; veroorzaakt niet gerelateerd aan leeftijd, zoals herhaalde verwondingen van bepaalde gewrichten als gevolg van de lange-termijn betrokkenheid bij contactsporten zoals voetbal. Veel voetballers zijn bekend te lijden aan artrose van de knie, als gevolg van herhaalde overbelasting en letsel van de kniegewrichten. De meest voorkomende oorzaak van secundaire artrose obesitas, als het extra gewicht dat een zwaarlijvig persoon draagt ​​legt een extra druk op de gewrichten, vooral de knieën. Ziekten zoals diabetes en jicht zijn ook bekend om uw risico op het ontwikkelen van artrose, in aanvulling op een aantal groeihormoon aandoeningen verhogen en gezamenlijke afwijkingen bij de geboorte aanwezig.

Preventie

Vanwege het feit dat de meeste gevallen van artrose slaan onverwacht wanneer iemand een bepaalde leeftijd bereikt, ontwikkelen van deze aandoening is vaak onvermijdelijk voor veel mensen. Er zijn maatregelen individuen die risico lopen voor het ontwikkelen van secundaire artrose kan nemen om te voorkomen, of althans verminderen het risico van getroffen met de aandoening. Mensen die risico lopen op het ontwikkelen van obesitas moet proberen om een ​​gezond dieet te houden en regelmatig te bewegen, terwijl obese personen moeten proberen om gewicht te verliezen om te vermijden dat te veel spanning op de knieën. Degenen die het risico lopen als gevolg van langdurige en zware deelname aan sporten zoals voetbal of gewichtheffen, die een enorme spanning op de knieën, zou moeten werken met een fysieke trainer om een ​​effectieve stretching en massage therapie te ontwikkelen. Als je sterk betrokken zijn in elke sport die belastend is voor de gewrichten, het & rsquo; s belangrijk om uw gewrichten zodat voldoende tijd om te genezen tussen intensieve trainingen en na enig letsel.

Behandeling

In veel gevallen zullen artsen raden het nemen van milde pijn medicatie dagelijks of wanneer flare-ups optreden, afhankelijk van hoe ernstig uw artrose is. Artsen meestal suggereren de over-the-counter Naproxen om de controle van pijn te helpen en het verminderen van ontstekingen van de gewrichten. Artsen ook vaak raden verschillende trajecten en technieken individuen kunnen nemen om spanning te verminderen op hun gewrichten. Uw arts kan enkele van deze technieken met een vorm van fysieke of massage therapie. In sommige gevallen zal uw arts regelmatig krijgen van cortisone shots, die bekend zijn om te helpen pijn in de gewrichten veroorzaakt door de zwelling te verminderen raden. Voor zeer ernstige gevallen van OA, kan een operatie worden uitgevoerd, met name in gevallen waarin OA werd veroorzaakt door een misvormde gewricht wordt veroorzaakt door een genetische afwijking.

Hoe wordt de behandeling van artrose Met Reflexologie

Hoe wordt de behandeling van artrose Met Reflexologie

Artrose, die maar liefst 21 miljoen Amerikanen treft, is een degeneratieve botziekte die de nek treft, onderrug, knieën, vingers en heupen. Veel patiënten hebben gevonden reliëf door middel van reflexologie, een alternatieve therapie die gebruik maakt van drukpunten op de voeten om een ​​verscheidenheid aan medische problemen te behandelen.

Instructies

•  Zoek een licentie reflexoloog dat u kan helpen uw behandeling van artrose. Omdat artrose, dat is de meest voorkomende vorm van artritis, kan variëren in mate en locatie, zal u een goed geïnformeerde en ervaren reflexologie beoefenaar moet de juiste drukpunten te identificeren op je voeten. Daarnaast kan een reflexoloog een aantal verschillende benaderingen proberen om uw behandeling van artrose als je je voelt pijn in meerdere locaties.

•  Praat met uw reflexoloog over de pijn die je lijdt aan artrose. Voorafgaand aan de behandeling kan beginnen, zal uw arts moeten weten precies hoeveel pijn die je voelt en hoe deze pijn van invloed is op de kwaliteit van uw leven. De reflexoloog kunt ook x-stralen en uw medische voorgeschiedenis voordat u verder gaat beoordelen.

•  Laat de beoefenaar om reflexologie te gebruiken om energie onevenwichtigheden in je voeten die het gevolg zijn van artrose kunnen vinden. Door het stimuleren van drukpunten op de onderkant van je voeten, zal een reflexoloog proberen om de energiestroom te verhogen door je hele lichaam, waardoor je het gevoel in potentie meer ontspannen en reageren op de behandeling.

•  Houd aantekeningen over hoe je lichaam voelt elke keer als u een behandeling voor uw artrose. Hoewel veel patiënten voelen zich euforisch en energiek na het zien van een reflexoloog, kunnen sommige ook het gevoel lusteloosheid, misselijkheid of duizeligheid. Merk op dat dit een normale biologische reactie, en kunnen enkel wijzen op een verschuiving in de balans.

•  Het gebruik van online bronnen, zoals het zoeken van een Reflexologist, om uw artrose te behandelen met reflexologie (zie bronnen hieronder). Naast het vinden van een reflexoloog dat is handig voor u, veel van deze sites bieden ook extra informatie over reflexologie en hoe het werkt. U kunt zelfs vinden een mobiele reflexoloog die je kunt behandelen thuis, wat handig kan zijn voor mensen die lijden aan de vooruitgang gevallen van artrose.

Hints

  • Je moet een diagnose van artrose te ontvangen van een arts voordat u op zoek naar een overleg met een reflexoloog. Gezamenlijke of nekpijn kan het gevolg zijn van een ander type van medisch probleem te zijn, en je zal x-stralen nodig hebt op het gebied in kwestie voor een juiste diagnose.

Verschil tussen reumatoïde artritis en artrose

Verschil tussen reumatoïde artritis en artrose

Artritis is een algemene term voor meer dan 100 verschillende ziekten. Reumatoïde artritis is een ziekte die chronische en omvat gewrichtsontsteking. Artrose is een degeneratieve ziekte die de gewrichten vernietigt. Het is de meest voorkomende artritis. Behandeling en symptomen zijn vergelijkbaar, maar met enkele verschillen.

Oorzaken

Reumatoïde artritis wordt veroorzaakt door de ontsteking van de synoviale membraan die de gewrichten beschermt. Het dragen van het kraakbeen dat de gewrichten beschermt, oorzaken artrose.

Effecten

Reumatoïde artritis begint met kleine gewrichten eerste en kunnen meerdere gewrichten tegelijk betrokken. Artrose treft een joint per keer.

Symptomen

Reumatoïde artritis is inclusief gewrichtspijn, zwelling van de gewrichten en de gevoelige zones. Artrose is inclusief pijn in de gewrichten, maar het komt na het gebruik van het gewricht. Er is tederheid en een zwelling en hielspoor kunnen vormen rond het gewricht.

Behandeling

Medicamenteuze behandelingen voor reumatoïde artritis zijn onder andere NSAID's, steroïden, anti-reumatische drugs en soms een operatie. Medicamenteuze behandelingen voor artrose zijn onder NSAID's, crèmes, cortisone shots en mogelijk een operatie.

Identificatie

Reumatoïde artritis treft meer vrouwen dan mannen, komt meestal voor tussen de leeftijden van 40 en 60, en is meer geneigd om te voorkomen bij mensen die roken. Artrose komt voor bij meer vrouwen dan mannen, meestal bij mensen boven de 40, mensen die last hebben van letsel aan gewrichten en mensen die lijden aan obesitas.

Oefening en dieet tips voor artrose van de knie

Osteoartritis van de knie is een chronische aandoening waarbij de kniegewrichten opzwellen en pijnlijk. Er is geen bekende behandeling voor artritis, maar de periodes van pijn en ontsteking kan tot een minimum met regelmatige lichaamsbeweging, een goede voeding en supplementen worden gehouden.

Regelmatige lichaamsbeweging is de sleutel

Na een regelmatige lichaamsbeweging regime is de sleutel tot het beheersen van artrose in de knie. Regelmatige rekoefeningen of yoga zijn goede manieren om beenspieren lenig te houden en om de bloedsomloop te verhogen naar de spieren en kraakbeen rond de knie. Mensen met artrose van de knie moet voorzichtig zijn over de aard van de oefening ze kiezen, want wandelen of joggen te veel stress kan zetten op de gewrichten. Zwemmen, water-aerobics, fietsen en andere low-impact oefeningen die niet jar de knieën zijn de beste opties en helpen versterken van de benen, zonder negatieve bijwerkingen.

Handhaven van een normaal gewicht en met Eat Right

Voedingsmiddelen die omega-3 vetzuren zoals zalm, makreel en forel hulp bevatten verminderen ontstekingen in de gewrichten en in uw dieet moet worden opgenomen. Voedingsmiddelen met een hoog omega-6 vetzuren zoals vlees en gevogelte neiging om ontsteking bevorderen en moet worden vermeden. Het volgen van een dieet dat je gewicht laag houdt bijna normale niveaus is een andere goede manier om de pijn en zwelling in de knie te verlichten. Hoe meer gewicht je pack op, hoe meer druk je het aantrekken van je knieën en hoe meer pijn je waarschijnlijk hebben bent. Die pijn en zwelling op zijn beurt maakt je minder mobiel en minder kans om te oefenen, wat leidt tot meer gewichtstoename en problemen.

Neem Supplementen

Supplement van een gezond dieet met vitaminen. Vitamine C en vitamine D bevorderen de productie van collageen, een belangrijke component in de gewrichten, en moet dagelijks worden ingenomen. Vitamine E is een grote anti-oxidant die helpt bij het elimineren van vrije radicalen die gezamenlijke gezondheid kunnen beïnvloeden. Calcium zorgt voor het behoud van gezonde botten en moet ook regelmatig worden gehouden. En glucosamine en chondroïtine - twee stoffen die de groei van kraakbeen bevorderen - zijn de gouden standaard voor het houden gewrichten gezond en controle artritis pijn.

Artrose Rugpijn

Osteoartritis is een degeneratieve aandoening van de gewrichten die het gevolg van afbraak van kraakbeen. Het is in staat om alle pijn, inclusief, en misschien zelfs vooral rug. Naarmate we ouder worden, onze kraakbeen, die een kussen biedt tussen de botten van de gewrichten, desintegreert. Dit zorgt ervoor dat de botten bij elkaar wrijven en resulteert in zwelling, verlies van de gezamenlijke ontwerpresolutie en pijn, volgens Spineuniverse.com.

Spondylose

Artrose van de wervelkolom wordt genoemd spondylose. De spinale of facetgewrichten zijn aangetast door de ziekte, evenals de tussenwervelschijven. Degeneratie optreedt in het kraakbeen dat bedekt de uiteinden van de botten in een gewricht en ook de schijven tussen de wervels. Dientengevolge, de schijven verliezen het vermogen om schokken te absorberen omdat het watergehalte in de schijven is afgenomen en de schijven korter. De gladde gewrichtskraakbeen coating geleidelijk verslechtert. De botten van de gewrichten niet meer kan bewegen en gemakkelijk en soepel over ruw kraakbeen en het veroorzaakt schade aan het bot en irritatie. Uitlopers van de botten kan ontwikkelen, volgens Bigbackpain.com. Soms is de schade minimaal is, terwijl de andere keer wordt gevorderd. Echter, rugpijn niet noodzakelijkerwijs correleert de schade is aangericht. Pijn kan komen en gaan.

Locatie

Artrose komt vaak voor in de onderrug, die de belasting van je lichaam draagt. De onderrug ervaart de spanning en dit kan gewrichten die reeds artrose beschadigd irriteren. Het veroorzaakt ook spierspanning. De bovenrug wordt ook vaak beïnvloed. De hals is een ander gebied dat vaak wordt gericht door artrose; dit heet cervicale spondylose. Als je je nek in dezelfde positie te houden te lang, kan deze pijn veroorzaken.

Uitkomst

Als je artrose in je rug, zult u waarschijnlijk ervaren nek en / of pijn in de rug, vooral in de ochtend. De pijn en stijfheid zullen slijten tot op zekere hoogte als de dag vordert. Veel mensen stoppen met het actief als gevolg van de pijn, maar dat maakt de toestand nog erger omdat de rugspieren dan zwakker geworden en nog meer stress op de wervelkolom gewrichten geplaatst. Als uw conditie is gevorderd, kunt u het ontwikkelen wat stenose genoemd. Dit betekent dat het ruggenmerg en / of zenuwwortels zijn samengedrukt als gevolg van de vernauwing van het wervelkanaal. Als een ontsteking optreedt, kan dit maken de gracht te verkleinen nog verder. Bot sporen kunnen ontwikkelen. Wanneer dit gebeurt, wordt de grootte van de wervel openingen verminderd en de wervelkolom zenuwwortels worden samengedrukt. De druk op de zenuwwortels veroorzaakt zwakte, tintelingen, gevoelloosheid en pijn.

De nek en onderrug

Wanneer de nek wordt aangetast en cervicale spondylose resultaten, kan dit pijn, gevoelloosheid, tintelingen en zwakte in de armen en schouders veroorzaken. Je kan hoofdpijn krijgen op de achterkant van je hoofd, evenals de nek stijfheid en pijn. Lumbale spondylose (onderrug) kan ook ontstaan ​​wanneer het bot sporen zijn drukken op de zenuwwortels. Dit kan pijn in de benen en billen en zelfs de voeten leiden. Gevoelloosheid kan ook het gevolg zijn.

Behandeling

Behandelingen voor de pijn lopen het gamma: het nemen van pijnstillers, met behulp van actuele crèmes, het toepassen van warmte (als er geen ontsteking aanwezig is) of koud persen, het krijgen van injecties met corticosteroïden (een krachtige anti-inflammatoire) of een operatie in zeer ernstige gevallen.

Prognose voor artrose

Artrose kan iedereen overkomen, maar het komt het meest voor bij mensen boven de leeftijd van 40, volgens MayoClinic.com. De ziekte heeft geen bekende behandeling, maar er behandelingen beschikbaar om de pijn te verlichten.

Voorwaarde

Osteoartritis wordt wanneer kraakbeen in gewrichten slijt tijd. Deze voorwaarde kan elke verbinding in het lichaam.

Diagnose

Artsen gebruiken vaak röntgenfoto of MRI-tests om artrose te diagnosticeren. Bloedonderzoek of het onderzoek van de gewrichtsvloeistof kan worden gebruikt om uit te sluiten andere kwesties, zoals reumatoïde artritis of jicht.

Medicatie

Uw arts kan over-the-counter pijnstillers aanbevelen aan uw artrose pijn te verlichten. In ernstige gevallen kan krachtiger pijnstillers of cortisone shots worden voorgeschreven.

Therapie

Het werken met een fysiotherapeut kan helpen om uw spieren en gewrichten sterk. Inserts of braces schoen kan nuttig zijn bij het houden van uw gezamenlijke ondersteund als u het uitvoeren van dagelijkse taken.

Chirurgie

Gewrichtsvervangende operatie vervangt de beschadigde gewrichtsoppervlakken, mogelijk verlichten van pijn. Heroriëntering van uw botten of samensmelten hen kan het mogelijk zijn, en kan helpen met de pijn door het nemen van de druk af van het beschadigde gewricht.

Thuis Oefeningen voor Artrose van de knie

Osteoartritis is een degeneratieve gezamenlijke aandoening die wordt veroorzaakt door het uitputten van kraakbeen in het gewricht tijd. Deze vorm van artritis is de meest voorkomende en opstelling kan de knieën en andere verbinding in het lichaam. Beweging is een belangrijk onderdeel van de behandeling van deze artritis. Oefeningen voor artrose van de knieën zich richten op het versterken van de spieren die de knie ondersteunen.

Krachttraining

Werken de quadriceps en hamstrings aan uw kniegewricht ondersteunen. Krachttraining oefeningen omvatten isometrische en gewicht-opleidingen. Isometrische oefeningen gebruiken weerstand bij het duwen of trekken naar de spieren te werken. Gebruik deze oefeningen om de spieren te versterken in het bovenbeen rondom de knie.
Beperk krachttraining met gewichten aan om de andere dag. Het is belangrijk dat je een rustdag te plannen tussen gewicht opleiding. De spieren moeten de tijd om te herstellen tussen de trainingen te hebben. Onder krachttraining drie keer per week naar artrose te verbeteren.

Aerobic

Aërobe activiteit, zoals wandelen biedt een low-impact workout die de conditie van uw gewrichten zal verbeteren. Volgens Maryland University Medical Center, kan aërobe activiteit kunnen ontsteking in de gewrichten ook.
Aërobe of cardiovasculaire activiteit helpt om het gewicht onder controle. Het verliezen van gewicht minimaliseert de hoeveelheid druk die op je knieën wordt gelegd tijdens de dagelijkse activiteiten. Omvatten 30 minuten van aërobe activiteit vijf dagen per week voor de beste resultaten.
Als u toegang tot een zwembad hebben bij u thuis of uw YMCA, wateractiviteiten zoals zwemmen en aquarobics biedt oefening zonder dat het gewicht op de knie. High-impact activiteiten zoals joggen en andere sporten zijn niet geschikt voor patiënten met artrose.

Range of Motion

Bereik van de beweging oefeningen verbeteren de flexibiliteit in uw gewrichten en helpen voorkomen dat de stijfheid die kan optreden bij artrose van de knie. Eenvoudig delen van de knie verbeteren van uw bereik van de beweging. Voor een training die zich richt op flexibiliteit en balans, neem een ​​yoga of tai chi les.
Behoren stukken in je workout elke dag. Strek het been spieren voordat u uw aërobe activiteit te beginnen. U kunt ook stretch je spieren op dagen dat je niet deelnemen aan aerobics.

Fysiotherapeut

Uw artrose fysiotherapeut kan u voorzien van gespecialiseerde oefeningen die geschikt zijn voor uw lichamelijke conditie zijn. Werk samen met uw therapeut om een ​​oefening regime dat u kunt uitvoeren thuis om uw knie pijn verbeteren.

Artrose Dieet Aanbevelingen

Osteoartritis is een ziekte die het kraakbeen in de gewrichten veroorzaakt weg te dragen. Er is geen remedie voor deze veel voorkomende vorm van artritis, maar u kunt stappen om de pijn te verminderen en ontsteking veroorzaakt te nemen. Dieet en goede oefening spelen een belangrijke rol in uw totale mobiliteit en de conditie van uw gewrichten.

Afvallen

Overgewicht legt meer nadruk op het gewicht-dragende gewrichten, volgens MayoClinic.com. Bijzonder kwetsbaar zijn de knieën en heupen, die worden benadrukt met wandelen. Met de goedkeuring van uw arts, te volgen van een vetarm en goed uitgebalanceerd dieet. Als je kan verminderen 500 calorieën per dag van het aantal calorieën dat nodig is om uw huidige gewicht te behouden, kunt u £ 1 per week te verliezen. Eet goed uitgebalanceerde maaltijden, dat 30 procent van de calorieën uit magere eiwitten, 30 procent van de gezonde vetten zoals olijfolie of koolzaadolie, en 40 procent uit koolhydraten zoals fruit en groenten af ​​te leiden. Volle granen zijn een betere bron van koolhydraten dan bewerkte witte meel in witbrood.
Oefening helpt ook, zoals lichamelijke activiteit verbrandt calorieën. Vermijd fad diëten en lichaamsbeweging programma's en in plaats daarvan concentreren op het verliezen van 1-2 pond per week. Verliezen meer dan die hoeveelheid in een week is niet gezond en veel moeilijker te handhaven.

Omega 3

Omega-3 essentiële vetzuren kan helpen om ontstekingen te verminderen in de gewrichten. Omega 3 is te vinden in vette vis, zoals witte tonijn en makreel. Zorg ervoor dat u een portie gebakken of geroosterde vis in je dieet op zijn minst twee keer onder andere een week, zoals onderzoek heeft aangetoond dat dit kan een aanzienlijke vermindering van de pijn van artrose, volgens The Glucosamine Artrose Research Center. Als je niet een vis eter, kan visolie-supplementen helpen verminderen gezamenlijke tederheid en stijfheid.
Omega-3 vetzuren ontmoedigen de productie van leukotriënen, die inflammatoire verbindingen in het lichaam. Patiënten die lijden aan alle vormen van artritis kan profiteren van het consumeren van meer vette vis of het nemen van visolie-supplementen.

Elimineren Foods

Sommige voedingsmiddelen de symptomen uitlokken of de pijn van artrose. Een eliminatiedieet kan aanwijzen welke voedingsmiddelen kan worden gevraagd uw pijn. Begin met de meer-voorkomende oorzaak voedingsmiddelen, zoals aardappelen, tomaten, paprika en jus d'orange. Afschaffing van deze voedingsmiddelen uit uw dieet een voor een om te bepalen of ze het instellen van je pijn of symptomen.

Holistische behandeling voor artrose

Osteoartritis is een degeneratieve gewrichtsziekte en is het resultaat van de afbraak van het kraakbeen in de gewrichten. Osteoartritis is de meest voorkomende vorm van artritis en veroorzaakt hevige pijn, blokkering van gewrichten, gevoeligheid, stijfheid en ontsteking. Er wordt gewoonlijk verminderd beweging van de spieren en kan er een zekere mate van atrofie zijn of wegkwijnen van de spieren.

Glucosaminesulfaat en chondroïtine

Combineer glucosamine en chondroïtine als een natuurlijke behandeling voor artrose. Samen verminderen ze ontstekingen, gevoeligheid en pijn. U kunt een verhoogde mobiliteit en functie verwachten. De normale dosering is 500 mg glucosamine driemaal per dag en 800 mg chondroïtine of twee tabletten tweemaal daags.

Niacinamide

Gebruik niacinamide als een vitaminesupplement om te helpen met de ontsteking. Niacinamide is onderdeel van het vitamine B-groep. Neem 750 mg twee keer per dag voor de verlichting van symptomen van artrose. Niacinamide wordt vaak gecombineerd met andere vitaminen om een ​​multivitamine supplement te vormen. Bij gebruik in combinatie met andere vitaminen is gebruikt om diabetes en acne.

Bryonia

Bryonia is ook bekend als de wilde hop. Bryonia wortel extract wordt gemengd met alcohol tot een vloeistof behandeling horen. Het is bekend dat verbindingen die zeer ontstoken en gezwollen verlichten. De dosering van Bryonia is afhankelijk van het gewicht, leeftijd en gezondheid. Neem contact op met uw voedingsdeskundige of arts om het juiste bedrag voor u te vinden. Bryonia is een giftige lid van de kalebas familie. Zorg moet worden gegeven bij het nemen bryonia. Zorg ervoor dat u de juiste dosering te nemen.

MSM

Neem 1.000 tot 2.000 mg MSM per dag als nodig is voor pijn en ontsteking. MSM is een organische vorm van zwavel, die wordt gebruikt om ontsteking te verminderen. MSM maakt celwanden flexibeler, waardoor de stijfheid verlichten en pijn die wordt veroorzaakt door artritis. MSM is een uitstekende natuurlijke behandeling omdat het niet interfereert met andere geneesmiddelen en typisch geen bijwerkingen. Deze behandeling helpt ontgiften van het lichaam en het kan voorkomen dat de spieren van steeds pijnlijk. MSM kan worden gevonden in veel voedingsmiddelen zoals kool, gedroogde bonen, knoflook, vlees en eieren. MSM wordt vaak gevonden in crème en lotion vorm, die direct kunnen worden gewreven op het ontstoken gebied.

Klasse IV Laser Behandeling voor artrose

De FDA oorspronkelijk goedgekeurde laag niveau laserbehandeling in 2001 als een veilige methode voor het verminderen van pijn veroorzaakt door artritis. Therapeutische laserbehandeling u klasse IIIA en klasse IV lasers werden later goedgekeurd en klasse IV laserbehandeling wordt nu gebruikt om zowel chronische en acute pijn door artrose.

Significantie

Osteoartritis is een aandoening met mogelijk excessieve, chronische pijn, omdat het een vorm van artritis die de gehele gemeenschappelijke, de nabijgelegen spieren, ligamenten, gezamenlijke voering, knopdeksel en onderliggend bot beïnvloedt. Pijn is het belangrijkste symptoom van artrose, volgens het verslag van MedicineNet.com op de conditie.

Functies

Klasse IV lasertherapie, ook bekend als foto-geneeskunde en deep tissue therapie is een soort van therapeutische lasertherapie die pijnloos en niet-invasieve. Klasse IV lasers zijn wit, rood en infrarood licht uitgezonden door een handheld apparaat op de getroffen gebieden.

Functie

Klasse IV lasertherapie vermindert de ontsteking en verlicht pijn van de gewrichten veroorzaakt door osteoartritis. Dit wordt bereikt door het stimuleren snelle genezing van de weke delen.

Hoe het werkt

Therapeutische lasers de huid weefsel met lichtenergie, die reikt naar de diepe weefsels en activeert de enzymen en stofwisseling van de cellen van het doelgebied. Het licht stimuleert goede celfunctie en versnelt het genezingsproces, waardoor pijn en ontsteking verminderen.

Voordelen

De voordelen van klasse IV laserbehandeling voor artrose omvatten snelle genezing van de gewrichten, versterking van het behandelde weefsel, verbeterde bloedtoevoer naar de getroffen gebieden, pijn, verminderde ontsteking en een verbeterde immuunrespons.

Bijwerkingen en complicaties

Klasse IV lasers zijn niet-chirurgische en gebruik geen warmte als andere laser behandelingen, waardoor het proces veilig, pijnloos en vrij van bijwerkingen. Volgens Acree Chiropractie van Iowa en de Mane Center in Tampa, Florida., Er hebben nog nooit gemeld complicaties of bijwerkingen van de therapeutische laserbehandeling geweest.

Rheumotoid Artritis versus Artrose

Rheumotoid Artritis versus Artrose

Zowel reumatoïde artritis en artrose pijnlijke aandoeningen waarbij de gewrichten van het lichaam verslechteren. Hoewel er overeenkomsten zijn er ook duidelijke verschillen tussen beide ziekten.

Factoren in Common

Zowel artrose en reumatoïde artritis zijn ongeneeslijke aandoeningen. Er zijn effectieve behandelingen beschikbaar voor zowel de progressie van de ziekte kan vertragen en te behandelen symptomen.

Artrose

Dit soort artritis is het gevolg van herhaald gebruik van de gewrichten. De gezamenlijke voering ontstoken raakt als gevolg van de afbraak van kraakbeen.

Artrose Behandeling

Pijn bij artrose wordt vaak behandeld met medicijnen over de toonbank, zoals ibuprofen of paracetamol.

Pine Bark extract wordt ook aangetoond dat succesvolle resultaten in de behandeling van artrose pijn.

Reumatoïde Artritis

Reumatoïde artritis is een auto-immuunziekte die de gewrichten van het lichaam aanvallen, waardoor ontstekingen.

Reumatoïde Artritis Behandelingen

Typische behandelingen voor reumatoïde artritis omvatten medicijnen bekend om het immuunsysteem te onderdrukken en vertragen de progressie van de ziekte. Het kan ook worden behandeld met steroïden, controle ontsteking helpen.

Voorkomende behandelingen

Voor pijn, kunnen beide vormen van artritis worden behandeld met recept pijnstillers zoals Ultram. Ook wanneer er ernstige schade gewrichtsvervanging worden beschouwd als optioneel.

Juvenile Artrose

Artrose is de meest voorkomende vorm van volwassen artritis, kan optreden bij kinderen zo jong als 5 of 6 jaar oud. De meeste kinderen met artritis reumatoïde artritis, een ontsteking van het kraakbeen voering tussen gewrichten. Echter, kunnen kinderen last hebben van artrose, dat is een degeneratie van het gewrichtskraakbeen die normaal gesproken op 45-plussers.

Significantie

Juvenile artrose symptomen zijn vergelijkbaar met die van volwassenen. Echter, juveniele artritis alleen van invloed op een of twee gewrichten, terwijl volwassenen artritis in veel gewrichten kunnen hebben. Bovendien, jongeren blijken vaak minder kans op een handicap met artrose worden en kan eigenlijk het ontgroeien als ze ouder worden, volgens de Universiteit van Iowa Children's Hospital.

Effecten

Juvenile artrose symptomen kunnen zijn pijnlijke gewrichten, zoals de ellebogen, knieën, schouders en zelfs terug wervels evenals ontsteking. De pijn is meestal sporadisch en kan vermoeidheid en zwakte.

Overwegingen

Het is belangrijk voor een arts om de juiste diagnose gewrichtspijn symptomen van een kind omdat er meer dan 100 vormen van artritis. Sommige aandoeningen, zoals spondylitis spondylose in de wervelkolom van een kind kan soortgelijke symptomen als zowel artrose en reumatoïde artritis hebben, zegt de Universiteit van Iowa Children's Hospital.

Behandelingen

Afhankelijk van hun leeftijd, juveniele artrose behandelingen omvatten anti-inflammatoire geneesmiddelen, zoals aspirine, paracetamol of ibuprofen. Echter acetaminophen geen ontsteking te verlichten. Dus gebruik ice packs in minuten intervallen 15 tot 20 gedurende de dag.

Preventie / Oplossing

Kinderen met juveniele artrose moet voldoende lichaamsbeweging krijgen houden hun gewrichten te verliezen. Ouders moeten ook overwegen gezamenlijke ondersteuning braces wanneer het kind rust aan plotselinge bewegingen die hun toestand kan verergeren voorkomen.