Tips voor het verliezen van gewicht voor vrouwen

Tips voor het verliezen van gewicht voor vrouwen

Zesenzestig procent van de Amerikaanse volwassenen met overgewicht of obesitas, meldt het National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases. Deze drastische getallen komen uit het eten van te veel of inactiviteit. Gewichtsverlies is een tekort van calorieën, wat betekent dat je moet meer calorieën per dag dan je in te gebruiken. Het is mogelijk voor vrouwen om gewichtsverlies te bereiken zonder zich druk of beperken.

Hydrate

Water bezit tal van voordelen voor gewichtsverlies en algehele gezondheid, dus wanneer het proberen om gewicht te verliezen, is het essentieel om veel water te drinken. Het is mogelijk om de dorst met honger verwarren, zodat je misschien per ongeluk verbruiken extra calorieën in de voeding om de dorst te stillen.

Voorraad op gezonde snacks

Houd gezonde snacks zoals fruit, noten en popcorn in uw keuken en bij uw bureau op het werk om de kans op het maken van ongezonde keuzes te minimaliseren. Snacking zal helpen een tevreden gevoel te behouden, waardoor je minder kans om ongezonde beslissingen op basis van overdreven hongerig maken. Indien mogelijk, maken maaltijden brengen om. Niet alleen zal je calorieën controle in uw maaltijd, maar u zult ook geld besparen door niet dagelijks uit eten.

Een logboek bijhouden

Log het voedsel dat je eet op een dagelijkse voeding dagboek bij, zodat u ook al uw benodigde eiwitten en zetmeel tijdens een verblijf binnen uw ideale calorie bereik. U kunt de resultaten van websites als FreeDieting.com gebruiken als leidraad om je dagelijkse calorie behoeften voor vet verlies te bepalen. De website biedt ook een calorieën gebrande activiteit rekenmachine, zodat u kunt ervoor zorgen dat uw activiteit niveau is voldoende voor gewichtsverlies succes.

Voeg plaats van Take Away

In plaats van het besteden van tijd aan het nadenken over wat je niet mag hebben, focussen op wat je wilt in je dieet op te nemen. Fit meer groenten en fruit in uw dagelijkse voeding. Naast ziektepreventie eigenschappen van producten, groenten en fruit verdringen vet en veroorzaakt lijners minder verbruiken, meldt WebMD.com.

Grootte Controle

Besteed aandacht aan de hoeveelheid voedsel dat je consumeren. Gebruik een kleiner bord om kleinere porties groter lijken. Gebruik kleinere lepels aan soepen of een ijsje te eten. Het zal langer duren voor u om het voedsel af te maken, waardoor je de indruk dat je eigenlijk het eten van meer dan je bent.

Have Fun

Zoek een oefening partner om gemotiveerd te blijven en nieuwe dingen te proberen. Neem groepslessen op een sportschool of een "concurrentie" met uw partner op basis van wat je te genieten (bijvoorbeeld, squashen play-off, mijl-lange race, dansen uit, zwemmen wedstrijden). Maak andere kleine, leuke veranderingen, zoals het vervangen van een stabiliteit bal voor uw stoel op het werk - u zult niet eens beseffen dat je oefenen wanneer je stabiliteit te handhaven of stuiteren op en neer op uw bureau.

Vermijd Mechanische Eating

Women's betrokkenheid bij boodschappen of koken kan vaak prompt mechanische eten. Door middel van smaaktesten tijdens het koken, wordt geschat dat vrouwen omhoog van 300 calorieën kan verbruiken, volgens Weight Loss Help en Tips. Monsters in de supermarkt kunt stapelen ze calorically, ook. Kauwgom kan de hoeveelheid calorieën verbruikt wanneer boodschappen of koken zoveel mogelijk te beperken. Aangezien de gemiddelde stukje kauwgum bevat zeven tot 10 calorieën en je verbrandt 11 calorieën per uur door kauwgom, als je dezelfde stok te houden in je mond gedurende 60 minuten je in feite "brandende" calorieën, terwijl het vermijden van extra voedselconsumptie.

Oefen de Drie-Bite Rule

Een manier om te zorgen voor "cheats" wanneer het verliezen van gewicht is door het volgen van de drie-bite regel. De regel is ideaal voor vakanties of speciale gelegenheden waar u kunt tegenkomen zoete of zondig gerechten. Doe jezelf niet te ontkennen - gewoon toestaan ​​dat voor drie beten. De eerste hap kunt u de smaak te ervaren, en de laatste hap kunt u de smaak te proeven. U zult ook minder kans om te toegeeflijk, omdat je niet bang voor zal zijn "nooit meer met het eten."