Tips om veel eten Stop

Tips om veel eten Stop

In de Verenigde Staten, te veel eten is een probleem dat veel mensen treft. Te veel eten is een gemakkelijke gewoonte op te halen, en een zeer moeilijk te doorbreken. De belangrijkste manier om te veel eten te stoppen is voor een persoon om te beseffen dat hij te veel eten, en om bewust te oefenen zelfbeheersing. Er zijn een aantal eenvoudige tips die praktisch kan worden toegepast op elke levensstijl - maar de tips kunnen eenvoudig lijken, is het niet altijd gemakkelijk gewoonte te breken.

Eet langzaam

Een grote factor in overeten is mensen eten te veel, te snel. Het is gemakkelijk, vooral terwijl uit socialiseren of te ontspannen en tv kijken, te blijven handvol eten na handvol chips. Het is echter belangrijk te realiseren dat het duurt 12 tot 20 minuten voor de hersenen te begrijpen dat de maag vol. Een persoon moet zich concentreren op hoe snel ze eten, en zorg ervoor dat het water te nippen in tussen beten en actief proberen te vertragen.

Kies Bevredigend Foods

Er zijn veel voedingsmiddelen die er zijn - snacks en junkfood, in het bijzonder - die goede smaak, hebben een veel calorieën, maar de maag niet aan. Zo kan een persoon voelt hongeriger, sneller, en zal dan meer eten, wat resulteert in overeten. Het is belangrijk om voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten en vezels te eten, want ze zijn waarschijnlijk om te helpen een persoon te blijven vol voor een langere periode van tijd. Voedingsmiddelen met een hoger watergehalte ook helpen een persoon het gevoel tevreden voor een langere periode van tijd.

Portie Controle

Wanneer een persoon begint te werken aan het doorbreken van de gewoonte van te veel eten, bewuste controle over de porties is de sleutel. Het kan helpen een persoon om een ​​kleiner bord te grijpen, zodat dan, het fysiek onmogelijk is om te veel eten te nemen. Vergeet ook niet dat zelfs veel eten van gezond voedsel kan leiden tot gewichtstoename. Het is belangrijk gedeelte controle of een persoon consumeren junk food of gezonde voedingsmiddelen, zoals groenten en fruit uitoefenen.