Thuis Gordelroos Cure: Clear Nail Polish

Thuis Gordelroos Cure: Clear Nail Polish

Dat vooral de oudere volwassenen, gordelroos is een pijnlijke aandoening die wordt veroorzaakt door hetzelfde virus dat waterpokken veroorzaakt. Mensen die lijden aan gordelroos bericht pijn, jeuk en ongemak zelfs na de eerste uitslag is verdwenen. Hoewel artsen de behandeling kan bieden, kunnen mensen die bereid zijn om hun aandoening te behandelen thuis met schijnbaar verre remedies zoals nagellak en nagellak remover, om te proberen om de jeuk te stoppen en zorgen voor opluchting zijn.

Definitie en symptomen

WebMD definieert gordelroos of herpes zoster, als "een virale infectie veroorzaakt door het waterpokken virus" dat treft vooral ouderen en mensen met een verzwakt immuunsysteem. Jonathan L. Gelfand, MD, een internist en longarts, beschrijft de symptomen met inbegrip van "pijn of gekneusd gevoel --- meestal aan een kant van je gezicht of lichaam - vaak samen met koorts, koude rillingen, hoofdpijn of maagklachten." Enkele dagen later, "tintelingen, jeuk of tintelend huid en een ontstoken, rode huiduitslag" met kleine, met vocht gevulde blaasjes ontwikkelt. Pijn kan intens zijn en kan optreden in korte periodes of blijven voor een lange tijd.

Medische behandeling

Mensen die lijden aan gordelroos moet de behandeling van een arts voor alle symptomen of zelfs een oogarts te zoeken als de uitslag zich uitbreidt naar het gebied rond de ogen. Dr Gelfand spoort patiënten om een ​​arts als de patiënt vereist antibiotica om een ​​secundaire bacteriële infectie te behandelen. Emedicinehealth Charles P. Davis, MD, PhD, benadrukt het belang van onmiddellijk naar een dokter omdat antivirale middelen zijn "alleen effectief als begin gegeven." Hoewel antivirale geneesmiddelen beschikbaar zijn, artsen meestal de symptomen van gordelroos met pijnstillers, actuele crèmes en soms antidepressiva.

Thuiszorg

Behandeling van gordelroos thuis begint met rust op te bouwen afweer van het lichaam. Over-the-counter anti-inflammatoire geneesmiddelen te helpen. Timothy Gower en anderen op de "Gezondheid: How Stuff Works" website suggereren met behulp van koude kompressen en ontspanning, terwijl het weerstaan ​​van de drang om te krabben en pop de blaren.

Alternatieve en andere huismiddeltjes in overvloed op het internet. DIYFrugal noemt het gebruik van duidelijke nagellak aan verschillende omstandigheden die leiden tot jeuk te behandelen. Het gebruik van nagellak wordt niet door de meeste medische professionals genoemd als een passende behandeling, echter, dus is het noodzakelijk om een ​​arts te raadplegen voordat u deze aanpak, en niet proberen het tot een arts wist het potentieel. Een breder gepubliceerd alternatieve vorm omvat het gebruik van nagellak remover. De Artsen Boek van Home Remedies II en de Moeder Natuur website raden verpletterende "twee aspirine tabletten (niet paracetamol of een andere pijnstiller) tot een poeder en mengen met twee eetlepels van aceton met nagellakremover." Dan, "roer in een oplossing en van toepassing op het getroffen gebied met een schone katoenen bal," adviseert Robert B. King, MD, professor in de neurochirurgie aan de State University van New York Health Science Center in Syracuse College of Medicine.

Mensen die allergisch zijn voor aspirine zijn gewaarschuwd om deze behandeling te vermijden en "mogelijke verbranding te voorkomen, mag de oplossing voor eventuele plooien in de huid waar het een kans om te drogen niet zou niet van toepassing zijn." Ze zeggen dat "relief begint binnen vijf minuten en kan enkele uren duren." Zoals bij elke alternatieve behandeling, dit niet te proberen zonder een arts te raadplegen.