Theanin för ADHD hos barn

Ritalin har varit den vanligaste drogen i samband med behandling av koncentrationssvårigheter och ADHD, men det har varit en push för en ny fysisk behandling med hjälp Theanin. Även om det har funnits stöd för Theanine som en helt naturlig behandling av ADD och ADHD, har studier inte entydiga.

Vad är Theanin?

Theanin är en aminosyra som finns oftast i vissa typer av te och svamp. Det har förmågan att passera genom blod / hjärnbarriären och påverka hjärnan direkt.

Vad Theanine Innebär

Theanin har en omedelbar effekt på serotonin och dopamin produktion och har visat sig öka vakenhet och förbättra minnet. Däremot har det inte funnits några avgörande försök med Theanin som behandling av ADD och ADHD

Problem med Ritalin

Ritalin är ett centralstimulerande visat sig öka uppmärksamhet och vakenhet hos barn. Det har skett en motreaktion på senare år på grund av dess användning som droger och över-förskrivning av läkarkåren.

Fördelar Över Ritalin

Theanin har använts i århundraden som naturligt sätt att skapa avslappning med små eller inga biverkningar. Dessutom har högre doser av tillägget inte visat några biverkningar eller problem.

Varning

ADD och ADHD är medicinska tillstånd som inte bör lämnas helt till holistisk healing. Rådgör med din läkare om du tror att ditt barn kan ha något av villkoren och uppfostra Theanine med läkaren innan du ger den till barnet.