Testosteron & MGH Behandeling

Menselijk groeihormoon of HGH, een synthetische vorm van het groeihormoon dat wordt geproduceerd door de hypofyse. Als je ouder wordt, je hypofyse produceert minder groeihormoon, en dat nadelige effecten op de gezondheid kunnen hebben. Testosteron is een hormoon dat belangrijk afneemt met de leeftijd. HGH en testosteron vervangende therapie kunnen de effecten van veroudering bij mannen die hebben hormoondeficiƫnties vertragen.

HGH Behandelingen

HGH is een recept medicatie alleen beschikbaar als een injectie. Uw arts zal voorschrijven HGH alleen als hij je heeft gediagnosticeerd met een echte groeihormoondeficiƫntie. HGH behandelingen kan de botdichtheid, de spiermassa en de inspanningscapaciteit te verhogen en lichaamsvet te verminderen. Deze behandeling is ook gunstig voor AIDS of HIV-patiƫnten, omdat het de spieratrofie het virus veroorzaakt. Het wordt niet aanbevolen dat kinderen en adolescenten nemen HGH omdat ze nog in de groei. Er zijn over-the-counter HGH sprays en pillen die worden genoemd voor de bodybuilders verhogen spiermassa en lichaamsvet te verminderen, maar ze zijn niet te vergelijken met HGH injecties.

MGH behandeling Side Effects

Bij het overwegen van HGH behandelingen, weegt de voors en tegens. Mogelijke bijwerkingen zijn gewrichtspijn, spierpijn en zwelling in de armen en benen. Men zou kunnen opmerken een vergroting in het borstweefsel, bekend als gynaecomastie. HGH is een risicofactor voor hart- en vaatziekten en diabetes.

Testosterontherapie

Synthetische testosteron komt als vorm gels, pleisters en injecties. Mannen die zeer lage niveaus van testosteron kunnen profiteren van substitutietherapie. Vervangende therapie kan helpen beschermen tegen tal van aandoeningen die kunnen worden veroorzaakt door lage testosteronspiegel, zoals verminderde seksuele functie, verlies van spiermassa, verlies van botdichtheid, verhoging van de vetmassa, geheugenverlies, stemmingswisselingen, depressie, verminderde spierkracht, huidreacties, vochtretentie, kaalheid, slaapapneu, urine-problemen, niet-prostaat groei, testikel krimp, vergrote borsten, beperkte productie van zaadcellen, overproductie bloed en acne.

Testosteron Replacement Therapy Side Effects

Bij het overwegen van testosteron vervangende therapie, weet de mogelijke bijwerkingen. Deze omvatten vochtretentie, vruchtbaarheidsproblemen, levertoxiciteit, slaapapneu, gevoelige borsten, verhoogde rode bloedcellen concentratie en prostaat groei. Vraag uw arts of de voordelen opwegen tegen de risico's in uw geval. Deze vorm van therapie kan niet worden uitgevoerd bij mannen met een geschiedenis van prostaatkanker of borstkanker.