Tekenen van acuut leverfalen

Acuut leverfalen is een aandoening die kan optreden zonder reden, en veroorzaken veel schade in een korte tijd. Veel van de symptomen van acuut leverfalen vaak verkeerd gediagnosticeerd als zijnde griepsymptomen of de symptomen van een maag virus. Als u, of iemand die je kent, begint om de symptomen van acuut leverfalen te ervaren, is het belangrijk om onmiddellijk een arts te krijgen.

Geelzucht

Omdat de lever begint te falen, verliest het vermogen om goed te ontdoen van de afvalstoffen in het bloed. Deze afvalproducten beginnen op te bouwen in het lichaam en beginnen om een ​​gele kleur aan de huid en het wit van de ogen te geven. Deze aanslag gele vloeistof genoemd bilirubine wordt genoemd geelzucht. Bilirubine is het afvalproduct ontstaat wanneer rode bloedcellen sterven en zijn onderverdeeld in hun chemische componenten. De lever wordt verondersteld te beschikken over de overtollige bilirubine in het bloed, maar wanneer de lever begint te raken, bilirubine bouwt en veroorzaakt geelzucht.

Misselijkheid

De lever begint te raken, begint de patiënt een algemeen gevoel van ziekte ontwikkelen. Er lijkt geen specifieke oorzaak, het gevoel, en het kan soms heel sterk geworden. Het kan leiden tot misselijkheid, braken en zelfs spiertrillingen. Er kan ook het gevoel van vermoeidheid, en vele andere symptomen die vaak worden toegeschreven aan een maag virus of griep.

Moeite met concentreren

Een van de belangrijkste taken die de lever is de bloedstroom vrij van giftige chemicaliën houden. De lever begint te raken, verliest het vermogen om de bloedbaan zonder deze giftige stoffen behouden, en dit uiteindelijk begint het lichaam beïnvloeden interne organen. Een aandoening die encefalopathie optreedt wanneer de toxinen achtergelaten in de bloedbaan door een falende lever start van de hersenen beïnvloeden. De patiënt vindt het moeilijk om zich te concentreren, begint hij om dingen te vergeten, en zijn aandachtsspanne is sterk verminderd. Omdat de lever blijft mislukken, zal de symptomen die gepaard gaan met encefalopathie nog steeds erger. Dit kan ook leiden tot plotselinge uitbarstingen van woede, en kan beginnen te interfereren met het vermogen van de patiënt in slaap valt nachts.

Buikpijn

Als de lever niet lukt, kan het beginnen met pijnlijke sensaties veroorzaken in het bovenste buikstreek. De patiënt kan gaan tederheid voelen in haar bovenste abdomen en de lever blijft mislukken deze sensaties zullen vaker en ongemakkelijk voor de patiënt zijn.

Hypotensie

Als de lever niet in staat is de toxines te reinigen uit de bloedsomloop, is het mogelijk de bloedbaan tot overladen met toxines en afvalmateriaal worden. Wanneer dit gebeurt, zal de bloeddruk dalen, waardoor een aandoening die bekend staat als hypotensie. Een plotselinge daling van de bloeddruk is gevaarlijk, omdat het betekent dat het bloed niet goed circuleert om de interne organen, en dit kan ertoe leiden dat de interne organen om te beginnen af ​​te sluiten.