Sulfide Allergieën

Sulfide Allergieën

Sulfiden aanwezig in bijna elk hygiëneproduct op de markt. Ze worden gebruikt in shampoos, conditioners, bar en handzepen, tandpasta, wasmiddelen en veel andere producten. In de farmaceutische industrie, wordt sulfide gebruikt bij de bereiding van tabletten, zalven en andere geneesmiddelen. Sulfiden worden ook toegevoegd aan veel bewerkte voedingsmiddelen en dranken als conserveermiddelen. Omdat sulfiden worden gebruikt in bijna alles in de dag-tot-dag leven, een groot aantal mensen zijn gevoelig voor sulfide allergieën. Een sulfide allergie kan met eenvoudige irritatie beginnen en zou kunnen eindigen met hoge koorts en braken.

Symptomen van Sulfide Allergie

Het belangrijkste symptoom van sulfide allergie is jeuk op de huid. U kunt deze vaak verwarren met andere allergieën. Niettemin verhoogt met huiduitslag en geeft een branderig gevoel. Deze dingen zijn ook algemeen aanwezig in andere allergieën, maar in dit geval het erger zwelling ontwikkelt zich op de keel. Er kunnen ook vreselijke vermoeidheid in je spieren zijn. Dit kan de hoeveelheid wrijving in het lichaam bewegingsvrijheid.

A Few Alternate Symptomen

Er zijn andere symptomen ook. Je zou niet in staat zijn zich te concentreren op veel dingen. U kunt ook broze nagels als je last hebt van sulfide allergie. Er zijn bepaalde verborgen symptomen over deze allergie die je moet er rekening mee. Een sulfide allergie met andere allergieën differentiëren, zijn er een aantal stappen die diagnose. Een juiste diagnose moet worden gedaan als er geen tekenen van sulfide allergie.

Sulfide Allergieën

Verschillende gezondheidsproblemen, zoals ademhalingsmoeilijkheden, astma en ademhalingsproblemen kunnen optreden als gevolg van allergieën sulfide bij veel mensen. De chemische natriummetabisulfiet sulfide kunnen ernstige allergische reacties veroorzaken. Allergists aan geneesmiddelen die natriummetabisulfiet oraal worden ingenomen (orale challenge genoemd) om te verzekeren dat geen allergische reactie optreedt. Natriummetabisulfiet ook helpt bij de diagnose van sulfide allergie. Het gaat hierbij om het geven van de patiënten een berekende hoeveelheid sulfiden te slikken en nauw toezicht op de daling van de longfunctie en andere vitale functies van het lichaam.

Voorzorgsmaatregelen voor Mensen

Patiënten met sulfide allergie moet vermijden voedsel en medicijnen bevatten sulfiden. Mensen moeten de producten voorzien van de inhoud van minder dan 10 delen per miljoen sulfide verbruikt. Patiënten moeten groenten en fruit die lage sulfide niveaus te eten. Ernstige allergische aandoeningen kan behandeling met epinefrine die intraveneus moeten worden vereist.

Preventie

Er moet een beperkte blootstelling voor mensen die werkzaam zijn in sectoren die sulfideertsen gebruiken. Op zulke plaatsen, moeten strikte richtlijnen worden opgevolgd. Hoewel er zeer weinig gevallen geweest van mensen drastisch beïnvloed door deze allergie, moet u de nodige voorzorgsmaatregelen nemen om te voorkomen van de nadelige gevolgen van sulfide allergieën.