Substance Abuse Treatment Options

Substance Abuse Treatment Options

Middelenmisbruik en verslaving beïnvloed meer dan 20 miljoen Amerikaanse gezinnen in 2007. Verslaafden vertonen vaak verschillende temperamenten, handelen uit karakter en per ongeluk pijn doen mensen om hen heen als het geneesmiddel onbedwingbare trek zijn slechtst. Deze mentale en lichamelijke ellende treft zowel blanken en minderheden, de rijken en de armen, gebroken gezinnen en gelukkige gezinnen, kinderen en volwassenen. Merkwaardig, ploeteren in een illegale drug kan snel spiraal in een out-of-control verslaving, vooral met heroïne of crack-cocaïne. Terugval komt vaak voor, hoewel individuen genieten van meer succes met programma's die de onderliggende oorzaken van drugsmisbruik, alsmede de fysieke en emotionele symptomen richten. Bijvoorbeeld, wat goed is soberheid wanneer een persoon gaat terug naar werkloosheid of een gewelddadige relatie?

Residentiële Ziekenhuisopname

Residentiële intramurale behandeling vereist patiënten te leven op een speciale voorziening voor een langere periode van tijd, zodat hun gedrag kan worden gevolgd en hulp rond-de-klok kan worden toegediend. De behandeling kan zo kort als 30 dagen of tot een jaar, maar onderzoek suggereert het duurt ten minste zes maanden voor een succesvol resultaat. Dit type van behandeling programma is vooral effectief voor-stof misbruiken van jongeren, criminele gevangenen en mensen met een lange geschiedenis van verslaving.

Het doel van residentiële intramurale behandeling is om opnieuw te socialiseren patiënten naar een drugsvrije, alcoholvrij, leven zonder criminaliteit. Zij zullen de medicatie en de 24/7 ondersteuning aan de ziekmakende symptomen van ontwenningsverschijnselen tegen te gaan ontvangen. Ze krijgt ook de gereedschappen om te gaan met het leven na middelenmisbruik, en begeleiders zullen enkele van de kwesties die hebben geleid tot verslaving in de eerste plaats te pakken.

Een voorbeeld van een woonvoorziening is Miramar in Laguna Beach, Californië. Drugverslaafden worden behandeld door een deskundig team van medische professionals, waaronder gedrags therapeuten, psychologen, acupuncturisten, voedingsdeskundigen, masseuses en andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg. De inrichting is uitgerust met een-op-een therapie en gezinstherapie voltooien. In aanvulling op de medische behandeling en begeleiding, kunnen personen deelnemen aan de geplande activiteiten, zoals acupunctuur, massage therapie, yoga, cardio workouts, zwemmen, wandelingen in de natuur, kunst therapie, strand outtings, tennis, fietsen en huisdier therapie.

Intensieve Ambulante Programma

Intensieve ambulante programma's doorgaans voldoen aan drie dagen per week voor twee tot vier uur per sessie. Deze programma's kunnen gemakkelijk worden gepland rond het werk of school om individuen toestaan ​​om verder te gaan verdienen van geld of het nastreven van hun carrière, terwijl op zoek naar middelengebruik hulp. De kostprijs van een poliklinische programma aanzienlijk lager dan klinische zorg, waardoor het een betere keuze voor veel mensen maakt.

Poliklinische faciliteiten bieden gedragsmatige behandelingen om individuen te helpen betere beslissingen te nemen en gezonder leven leiden. Cognitieve gedragstherapie biedt de nodige tools om te herkennen, voorkomen en omgaan met situaties die hebben bijgedragen aan drugsmisbruik in het verleden. Familieleden worden vaak uitgenodigd om de therapie sessies bij te wonen op deze klinieken, ook, dus ze hebben de middelen om de herstellende patiënt door deze moeilijke tijd te steunen.

Veel van deze programma's worden "12-stappen programma's", zoals de Anonieme Alcoholisten of Narcotics Anonymous. De behandeling stappen zal de patiënt helpen toegeven dat ze een probleem heeft. Er is soms een religieuze ondertoon om deze programma's, die helpt een aantal drugverslaafden gaan met het leven en het overwinnen van verslaving. De patiënt zal worden gecombineerd met een inspirerende sponsor, een voormalige verslaafde die ervaring resterende sober en kunnen begeleiden bij elke stap van de weg heeft.

Counseling

Begeleiding werkt het beste andere behandelingen, dan stand-alone. In feite is deze benadering is inherent aan vrijwel elk ander type programma. Een psycholoog kan helpen herstellende verslaafden vinden van de oorzaken van hun gedrag en het leren van nieuwe coping-mechanismen, zodat ze betere beslissingen te nemen. Sessies kan een-op-een, groep of familie-georiënteerd. Meestal kunnen individuen counseling sessies tijdens de avond of weekend uren, die werken rond een drukke agenda bij te wonen.

Sober Living

Wanneer een individu verlaat residentiële behandeling, de "echte wereld" te wachten staat. Om u te helpen de voormalige gebruikers stof aan te passen en op koers te blijven, zijn ze vaak naar een sober leven faciliteit. Dit zou een appartementencomplex of een huis waar er andere voormalige patiënten die proberen nuchter moet blijven. De herstellende verslaafden kunnen elkaar ondersteunen en zorgen voor een drugs- en alcoholvrije omgeving. Een sober leven opstelling is het beste voor verslaafden die worden veroorzaakt door de mensen en plaatsen om hen heen.

Medisch Detox / Ziekenhuiszorg

Medische detox begint meestal met een reis naar de Emergency Room. Meestal is dit soort behandeling van ernstige misbruikers die een matig risico relapsing. Individuen hebben een één-op-één soort behandeling grotendeels, hoewel sommige groepscounseling beschikbaar zijn. Een detox programma wordt gebruikt om terugval te voorkomen door te voldoen vaak de hele week en het verstrekken van medische controle.

Een voorbeeld van een ziekenhuis detox-programma is van Michigan Brighton Hospital, dat is de op een na oudste drugs en alcohol behandeling faciliteit in het land. Hier individuen kunnen kiezen tussen een 30-daagse residentiële programma of een poliklinische behandeling met geneesmiddelen met gedeeltelijke hospitalisatie. Aangepaste individuele plannen zijn doorgaans voorzien van gezinsbegeleiding, een 12-stappen programma, begeleiding, medische hulp en nazorg follow-up.

Geneesmiddel

Er zijn vele soorten medicijnen die helpen bij de verslavingszorg. De eerste stap in de behandeling van ernstige verslaving is om een ​​persoon af te snijden van de stof en hem helpen beheren ontwenningsverschijnselen. Vaak is de misselijkheid, gedragsveranderingen, angst, tremoren, depressie en manie zijn zo ondraaglijk dat het stuurt stof gebruikers direct terug naar hun oude manieren. Nemen zorgvuldig gecontroleerd geneesmiddelen op recept kunnen onmiddellijke terugval te voorkomen door het stabiliseren van de hersenfunctie.

Medicijnen worden meestal gebruikt om heroïne, morfine, tabak, cocaïne, methamfetamine en ernstige gevallen van marihuana of alcohol verslaving te behandelen. Gemeenschappelijke geneesmiddelen omvatten methadon en buprenorfine, die het deel van de hersenen dat is aangetast door heroïne of morfine gebruik targeten. Disulfiram, naltrexon en acamprosaat worden allemaal gebruikt om patiënten te helpen voorkomen dat alcohol.

Het vinden van een Programma & Bepalen Succes

De beste plek om te beginnen op zoek naar een programma is de website van de Substance Abuse en Mental Health Services Administration (SAMHSA) van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services. Er is ook een gratis hulplijn: 1-800-662-HELP. De beste programma's zijn geaccrediteerd en gelicentieerd met geen klachten die aan het Better Business Bureau. Ze ook statistieken en studies van hun effectiviteit te publiceren en bieden een nazorg programma om terugval te voorkomen.

De Substance Abuse en Mental Health Services Administration (SAMHSA) gevonden dat er verschillende factoren die hebben geleid tot meer succes met middelenmisbruik patiënten. Een factor was de aard van de stof van de patiënt was verslaafd aan: mensen in voor alcoholmisbruik gemeld betere resultaten dan mensen in voor opiaten of cocaïne misbruik. Onderwijs was een andere factor: hoe hoger het opleidingsniveau, hoe groter de kans een persoon is om de behandeling te voltooien. Een derde factor is hoe patiënten belandde in het programma: degenen die aan de behandeling werden verwezen door een Employee Assistance Program of door een criminele mandaat rechtssysteem hadden meer kans om succesvol te voltooien behandeling ook.

Het gezegde "Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt hem niet dwingen te drinken" geldt met name voor patiënten bij aanvang van een drugsmisbruik programma. Het is moeilijk - en vaak pijnlijke - voor vrienden en familieleden om hun geliefde worstelen met verslaving te kijken. Het kan frustrerend en moeilijk te begrijpen hoe een persoon kan niet zomaar worden "van me afzetten, 'zodat andere personen kunnen willen begeleiding te overwegen om te helpen zichzelf te gaan met de complexe emoties om betrokken te raken met een substantie misbruiker. Voor de herstellende patiënt, er is gewoon geen vervanging voor een zorgzame ondersteunend netwerk.