Subsidies of financiering voor gezinnen die moeten Thuiszorg

Subsidies of financiering voor gezinnen die moeten Thuiszorg

De Amerikaanse regering heeft geen rechtstreekse financiering aan individuen en gezinnen voor thuis gezondheidszorg situaties. Het doet echter fonds programma's door het verstrekken van subsidies aan staten, gemeenten en non-profit organisaties om thuis de gezondheidszorg programma's en initiatieven voor gehandicapte burgers en particulieren, met name ouderen, met chronische gezondheidszorg problemen creëren, ontwikkelen en te onderhouden.

Vervoer

Gefinancierd door het Amerikaanse ministerie van Transport, de Access-A-Ride programma vervoert mensen die huis-gebonden aan winkelcentra, medische voorzieningen en overheidsgebouwen. Lokale overheid gemeenten krijgen jaarlijks deze financiering. Dit programma kan worden benaderd door te bellen met uw lokale menselijke gezondheid en diensten kantoor.

Speciale apparatuur nodig heeft

Gemeenschap groepen non-profit ontvangt financiering van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services subsidie ​​aan gratis medische apparatuur en installatie van gespecialiseerde apparatuur, zoals douchecellen, speciale portiergrepen en speciale douche zetels voor home-gebonden individuen en gezinnen te voorzien. Deze subsidies worden gegeven aan non-profit organisaties die thuis gezondheidszorg diensten. Een lijst van aanbieders kan worden verkregen van het Amerikaanse ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling (HUD) kantoor in uw buurt.

Meals on Wheels

Meals on Wheels Association of America biedt maaltijden aan senioren die zijn huis-gebonden vanwege de gezondheidszorg kwesties. Dit programma ontvangt subsidies van de federale, staats- en lokale middelen voor de dagelijkse distributie van maaltijden via non-profit aanbieders. Meals on Wheels wordt ook door het bedrijfsleven gefinancierde stichtingen en bedrijven tot senior voeding aan te pakken. Informatie over dit dynamische programma is te vinden op de Maaltijd op Wielen website, mowaa.org, die gekoppeld is in de sectie Resources.

Betaalbaar Wonen

De meeste gezinnen en individuen die de thuiszorg worsteling met inkomen en moet betaalbaar en toegankelijk wonen faciliteiten om hun levensstandaard te behouden. Lokale woningmarkt autoriteiten, die worden gefinancierd door middel van subsidies uit HUD, bieden mogelijkheden voor home-based klanten om woonplaats te verkrijgen in zorgwoningen waarin de huurder betaalt slechts 30 procent van de huurprijs, terwijl HUD betaalt 70 procent. Bewijs van inkomen nodig is. Informatie over dit programma is te verkrijgen bij HUD of uw lokale woningmarkt autoriteit.

Jaarlijkse subsidie ​​voor thuiszorg

In het fiscale jaar 2009, het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, via de Amerikaanse Reinvestment and Recovery Act, toegewezen $ 27.000.000 aan staten en diverse non-profit organisaties voor chronisch zieke oudere patiënten om hun gezondheid te beheren in de onafhankelijkheid van hun huizen. Uw staat Health and Human Services organisatie heeft informatie over de initiatieven van de overheid in de thuiszorg.