Stevia Sugar Free Diet

Stevia is een zoet smakende plant afkomstig uit Zuid-Amerika meestal verkocht hetzij als hele blad of geplet blad. De Amerikaanse Food and Drug Administration laat Stevia in de VS worden verkocht als een voedingssupplement, maar het wordt niet gevonden in commerciële suikervrije of laag-koolhydraat voeding of dranken. Het koolhydraat vrij additief geen suiker wordt gebruikt als zoetstof of smaakstof die geen calorieën bijdraagt ​​aan uw dieet.

Stevia als voedingssupplement

Stevia is een natuurlijk alternatief voor het verminderen dagelijkse calorie-inname en het verlangen naar snoep, chocolade en vetten. Vervangen suiker in uw dieet met Stevia veroorzaakt onmiddellijk gewichtsverlies, zolang hoogcalorische maaltijden worden vermeden, met gewone suiker. Ook driehonderd keer zoeter dan kristalsuiker en kunnen worden toegevoegd aan gebakken producten, verwerkte voedingsmiddelen en dranken.

Wanneer Stevia wordt gebruikt in plaats van suiker in dranken zoals koffie en thee, en op voedsel zoals granen en fruit, zal het helpen verminderen uw totale inname van koolhydraten. Het pand verzoeten van Stevia is ook ideaal voor mensen die lijden aan problemen in verband met diabetes, hoge bloeddruk en overgewicht.

Onderzoek toont aan dat de consumptie van Amerikanen van suiker is gestegen met 30 procent ten opzichte van de afgelopen decennia. De gemiddelde Amerikaanse volwassen eet bijna 200 kilo suiker per jaar. Het vervangen van suiker met Stevia als voedingssupplement ingrediënt vermindert niet alleen insuline niveaus van uw lichaam, maar kan ook uw cholesterol te verlagen en energie te verhogen.

Voor meer zoetheid, voeg meer Stevia. Verschillende factoren kunnen het bedrag, zoals persoonlijke zoetheid voorkeur, en de smaak van voedsel beïnvloeden. Zure voedingsmiddelen, zoals cranberry's of citroenen zal zo meer zoetigheid nodig. Stevia kan ook worden gemengd met honing.

Stevia lijkt op poedersuiker en heeft een vrij gelijkaardige smaak bij kleine hoeveelheden worden gebruikt. Het smaakt een beetje bitter als rechtstreeks in de mond geplaatst. Meest Stevia producten worden verkocht in supermarkten in hun zoetstof secties en als een uittreksel in de sectie vitamine van biologische winkels. Stevia is ook gemakkelijk te kweken. U kunt Stevia zaden of planten te kopen op markten lokale landbouwer.

Geen schadelijke bijwerkingen in verband gebracht met het gebruik van Stevia.