Staten die deelnemen aan de CHIP Program

Staten die deelnemen aan de CHIP Program

CHIP, ook wel bekend als SCHIP of de Staat Children's Health Insurance Program, is een federale staat gefinancierd programma gemaakt om ziektekostenverzekering aan kinderen in gezinnen die te veel niet genoeg om te kopen ziektekostenverzekering te verdienen voor deelname aan Medicaid, maar bieden. Elke staat participeert in CHIP, hoewel sommige programma's staat zijn meer expansieve dan anderen.

Staten behulp CHIP aan uitbreiden Medicaid

Een paar staten, slechts vijf, integreren CHIP in hun bestaande Medicaid-programma, en het gebruik van al hun CHIP fondsen om Medicaid dekking uit te breiden tot onverzekerde kinderen. Deze staten zijn onder andere Alaska, Hawaï, Nebraska, New Mexico en Ohio. Het District of Columbia breidt ook Medicaid dekking met CHIP fondsen.

Staten met Aparte CHIP Programs

Sommige staten ervoor kiezen om hun CHIP middelen te gebruiken om te creëren en een aparte verzekering programma's alleen voor degenen die in aanmerking komen voor en gebruik CHIP behouden. De meeste van de 19 staten die hun CHIP gescheiden te houden van Medicaid geven hun programma's titels zoals North Carolina's "Gezonde Keuze voor Kinderen" of Washington's "Apple Health for Kids." Sommige staten, met inbegrip van de Mississippi, Montana, Pennsylvania, Texas en Utah gebruiken de eenvoudige titel "CHIP." Andere staten die hun CHIP gescheiden te houden zijn onder andere Alabama, Arizona, Colorado, Connecticut, Georgia, Kansas, Nevada, New York, Oregon, Vermont, West Virginia en Wyoming.

Dat stelt Gebruik CHIP fondsen te doen Beide

De meeste staten doen beide; ze stimuleren Medicaid inschrijving behulp CHIP fondsen, terwijl ook het creëren van een apart kinderbad ziektekostenverzekering programma onafhankelijk van Medicaid. Staten die deelnemen aan CHIP op deze manier oa Arkansas, Californië, Delaware, Florida, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Missouri, New Hampshire, New Jersey, North Dakota, Oklahoma, Rhode Island, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Virginia en Wisconsin.