Stappen te nemen om een ​​hoge bloeddruk Medicine Vermijd

Hoge bloeddruk of hypertensie veroorzaakt de bloedvaten zwak of zelfs verstoppen worden. Overwerk, kan dit een hartaanval, beroerte, nierfalen en zelfs hartfalen veroorzaken. Om deze reden, veel mensen met hoge bloeddruk moet medicatie van deze voorwaarden en verschillende symptomen van hoge bloeddruk te voorkomen. Toch kunnen deze medicijnen leiden tot een aantal vervelende symptomen, dus sommige mensen zoeken naar manieren om af te komen van de medicatie.

Wijzigingen Lifestyle

Het eerste wat u moet doen als u bent met roken is om te stoppen. De drug die in sigaretten, nicotine, zorgt ervoor dat je bloedvaten vernauwen, die op zijn beurt maakt je hart harder werken. Wanneer dit gebeurt, het heeft ook sneller te kloppen. Al deze processen tijdelijk de bloeddruk verhogen. Het stoppen van deze gewoonte kan uw bloeddruk verlagen en uw kansen op het krijgen van hart-en vaatziekten te verlagen. Naast roken, drinken verhoogt ook je bloeddruk. Als je alcohol drinkt en je hebt een hoge bloeddruk, Familydoctor.org raadt het snijden van uw drinken neer op een of twee drankjes per dag. Als u vindt dat het nog verhoogt je bloeddruk, aanbeveling is om te stoppen.

Als u overgewicht en een hoge bloeddruk, het verliezen van gewicht zal uw bloeddruk aanzienlijk verminderen. Artsen raden normale dagelijkse oefening voor 20 minuten of meer per dag om u te helpen gewicht te verliezen, houd je hart gezond en uw bloeddruk te verlagen. Een stevige wandeling 20 minuten per dag zal helpen om uw bloeddruk te verlagen.

Het volgende wat je moet doen is om natrium te snijden. Niet ieders bloeddruk wordt beïnvloed door natrium, maar sommige mensen zijn. De aanbeveling, als je een hoge bloeddruk hebt, is om de hoeveelheid natrium moet je naar beneden tot 2.400 mg of minder per dag te snijden, hoewel uw arts kan u verzoeken om deze te verlagen nog meer dan dit. Om de hoeveelheid nauwkeurig gekapt, moet je je voedsel etiketten te lezen, geen extra zout toe te voegen aan je eten en snijd voedingsmiddelen zoals kaas en verwerkt snacks.

Stress is een ander ding dat zorgt ervoor dat je bloeddruk onnodig stijgen. Het is niet altijd gemakkelijk om stress of stressvolle situaties te vermijden, zodat de aanbeveling is dat je stress-reducerende technieken te leren. Een gepopulariseerde techniek wordt een gecontroleerde ademhaling. Bij deze techniek, zal je in en uit te ademen ritmisch en diep. Er zijn vele namen voor deze techniek, maar ze eveneens werken. Ze worden gebruikt om uw hartslag in het midden van stress te verlagen en algemene ontspanning te bevorderen. Een methode is om in te ademen door je neus diep, voor een telling van zeven, en adem uit door je mond alsof je ademen door een rietje, voor een telling van 11. Dit staat bekend als de 7-11 ademhaling methode.

Regelmatige beoefening van deze methoden zal helpen om de hoeveelheid geneesmiddel verminderen je neemt om je bloeddruk te verlagen, met inbegrip van het veranderen van de soorten medicijnen die u onderweg bent.