Spier onbalans Met Spine Blessures

Spier onbalans Met Spine Blessures

Als gevolg van een verwonding, kan spieronevenwichtigheid optreden tegen de schade en probeert te compenseren voor de gewonde gebied. Wervelkolom letsel kan hetzelfde effect hebben, want er zijn veel spieren in verband met de stabiliteit van de wervelkolom.

Definitie

Een spier-onevenwicht is gewoon wanneer een spier of spiergroep, heeft te overcompenseren en harder werken als gevolg van andere spieren werken niet hard genoeg. Door twee keer zo hard werken om dezelfde taak uit te voeren, kan men de spieren groter en sterker geworden, terwijl andere kleiner en zwakker.

De Spine

Uw wervelkolom bestaat uit 33 wervels, samen met tussenwervelschijven, het heiligbeen en stuitbeen. Er is een grote en complexe spiergroep dat helpt ondersteunen de wervelkolom, rug en nek. Met al deze onderdelen met elkaar verbonden zijn, kan uw wervelkolom meer geneigd om een ​​blessure te zijn en te lijden spier onevenwichtigheden in die geblesseerde gebied.

Dwarsleasiepatienten

Spier onevenwichtigheden als gevolg van een dwarslaesie zijn vrij algemeen. Als u last heeft van een dwarslaesie, kan het zijn van een breuk of ontwrichting van een wervel, volgens het National Institute of Health. Dit kan het ruggenmerg bekneld raken, waardoor de zenuwen niet goed werken.

Slechte Houding

Slechte houding is een veel voorkomende spier-onevenwicht met de wervelkolom. Nekletsel kan ertoe leiden dat uw houding tot erger geworden als gevolg van de nadruk te leggen op de rug om te proberen en houd uw hoofd omhoog.

Behandeling

Revalidatie is een optie voor de behandeling van een spier-onevenwicht te wijten aan een ruggengraat letsel. Na een blessure is genezen, moet je proberen om elke spier-onevenwicht je kan hebben om een ​​permanent probleem te voorkomen corrigeren.