Soorten Spa behandelingen

Soorten Spa behandelingen

Spa's zijn aanzienlijk veranderd door de jaren heen. Zodra een plek voor een sauna of een massage, kan vandaag de dag spa's overweldigend met het aantal behandelingen beschikbaar zijn. Er zijn schoonheidsbehandelingen, wellnessbehandelingen, dieetbehandelingen en zelfs levensstijl therapieën. Voordat je gaat, zal het nuttig zijn om deze verschillende diensten en de voordelen ervan te begrijpen, zodat je hooguit kunt krijgen van uw bezoek.

Geschiedenis

De oude Grieken en Romeinen was gastheer van de vroegste vormen van de spa's, bestaande uit verschillende baden van verschillende temperaturen en misschien een olie wrijven. Grieken waren genieten van de voordelen van de thermische baden van zo ver terug als 25 voor Christus en misschien zelfs eerder. Romeinse burgers genoten van Diocletianus baden dat onderdak biedt aan maximaal 6000 personen per keer, dus werden ze ook beschouwd als sociale bijeenkomsten. Tijdens de Middeleeuwen, spa had een opleving en werden rond of in de buurt van de natuurlijke warme of minerale bronnen, die werden beschouwd als helende eigenschappen hebben gebouwd. Tijdens de renaissance in Europa, werden spabehandelingen toegevoegd zoals sauna's en stoombaden. Spa's van vandaag combineren een aantal van dezelfde theorieën en praktijken werden gebruikt in oude Griekse en Romeinse tijd en nieuwe technologie en technieken om de geest, lichaam en geest te versterken.

Significantie

Nieuwe en andere wellnessbehandelingen, zoals hot stone massage, worden toegevoegd aan de spa menu's dagelijks. In de categorie van de massage alleen, zult u een aantal culturele massages gebruik te maken van verschillende methoden vinden om die pijnlijke, ongrijpbaar spieren bereiken. Hier zijn een paar van de verschillende soorten massages beschikbaar, evenals beschrijvingen.

Ayurvedische massage komt uit India en is een zeer persoonlijke vorm van massage. In de Ayurveda, wordt aangenomen dat we allemaal een "dosha" die bepaalt welke levensstijl en voeding de meeste balancing en gezond voor hen zijn. Dosha's (vata, pitta en kapha) zijn vergelijkbaar met de elementen water, vuur en aarde. In een Ayurvedische massage, zijn oliën gekozen voor iemands eigen dosha evenals de massage techniek gebruikt. De stijl bestaat uit tikken, knijpen en kneden van de spieren naast de meer algemeen gebruikte massage beroertes.

Een Balinese massage is een combinatie van rek, aromatherapie oliën en acupressuur bloedstroom, zuurstof en 'qi (energie) te stimuleren. Een Balinese massage maakt gebruik van een aantal andere technieken, zoals kneden, reflexologie evenals de huid rollen.

Deep tissue massage is net zoals de naam impliceert. Dieper vingerdruk en steviger slagen worden toegepast op strakke spieren los en komen in de myofascia, de diepe bindweefsel rond botten, pezen, organen en zenuwen.

Hot stone massage therapie wordt vaak gebruikt in de moderne spa's. Het gaat hierbij om het plaatsen van gladde verwarmde stenen op het lichaam op belangrijke punten om de spieren te ontspannen voordat de massage begint.

Soorten

Schoonheidsbehandelingen zijn ook een bloeiend bedrijf op spa's van deze dag. Sommige behandelingen die doorgaans werden gevonden in een schoonheidssalon worden nu beoefend in grotere spa's. Facials zijn een van de meest populaire schoonheidsbehandelingen en er zijn een aantal variaties op dit type van behandeling. Een gezichtsbehandeling moet je gezicht laten fris, zacht en zeer schoon gevoel. Een gezichtsbehandeling zal typisch reiniging, toning en hydraterende.

Manicures en pedicures zijn ook twee behandelingen die je zou verwachten te ontvangen in een kuuroord. Nogmaals, heeft elke spa wisselende technieken, zoals hete wax om de handen en voeten, scrubs, massages verzachten en exfoliatie om de taak van verzachtende en conditionering van uw huid en nagels te bereiken.

Potentiële

Ontharing is ook op de lijst van meest spa's. Of u nu geïnteresseerd bent in het verwijderen van ongewenste haren uit je bovenlip, wenkbrauwen, bikinilijn, oksels, rug of benen zijn, de meeste spa's hebben een of twee behandelingen om de taak te volbrengen. De meest typische manier is het gebruik van warm was op een katoenen die zachtjes wordt toegepast op het gebied, dan na het afkoelt, wordt snel afgezet waarbij het ongewenst haar mee. Dit kan pijnlijk zijn als u niet beschikt over een ervaren technicus.

Voordelen

De voordelen van een spa-behandelingen zijn enorm. Alleen de mogelijkheid voor sommige mannen en vrouwen om een ​​aantal uren te nemen van hun drukke leven om zichzelf te verwennen in een kuuroord is beloning alleen. Maar de extra voordelen van een gezonder lichaam, een rode giftige stoffen, meer wendbare en flexibele gewrichten maken ze bijzonder aantrekkelijk.

Spa-behandelingen zijn onder andere voedingswaarde counseling, lichaamsbeweging regimes, en een aantal andere geest / lichaam technieken, zoals Reiki, body wraps, zout scrubs, modderbaden en vele andere inheemse behandelingen.

Er zijn dag kuuroorden waar u kunt genieten van de behandelingen voor een paar uur of je kan een week in een spa resort in het Caribisch gebied door te brengen. De opties voor de spa-behandelingen zijn talrijk.