Soorten Oogglas Fashions

Soorten Oogglas Fashions

Net als andere vormen van mode, lenzenvloeistof stijlen veranderen met de tijd en trends. Er zijn eigenlijk twee grote categorieën van lenzenvloeistof mode en subcategorieën in beide die veranderen met de huidige stijlen. Ook al is een onderzoek van de Vision Raad toonde 88 procent van de mensen koos voor hun bril op basis van comfort, mode trends zijn nog steeds een belangrijk onderdeel van de algehele besluitvorming bij het uitkiezen van nieuwe kozijnen.

Dressy Brillen

Uw glazen zijn een van de eerste indicatoren van uw stijl, want de frames zijn zo prominent. Brilmonturen zijn net als schoenen - een frame kan heel casual of zeer chic of ergens tussenin zijn. Elegant, luim frames kijken gepolijst en of zakelijk. De website Allaboutvision beschrijft een frame stijl trend voor mannen als "industriële" dat schoon en modern design detail heeft. Frames gemaakt met goud of zilver, ofwel alle metalen of met metalen versieringen hebben de neiging om meer chic uitzien.

Casual Brillen

Een toevallige kader stijl wordt gedragen als een comfortabele spijkerbroek - de glazen passen met een meer ontspannen. Meest casual brillen zijn gemaakt van plastic. Casual monturen hebben de neiging veel meer trendy dan de traditionele en jurk bril te zijn. De "nerd look" is een actuele modetrend, op het moment van publicatie.

Grootte en Kleur

Grootte is waarschijnlijk de meest voor de hand liggende trend in lenzenvloeistof stijlen. Open gewoon elke middelbare school jaarboek uit de vroege jaren 1970 en het grootste deel van het frame stijlen zijn klein. Tijdens het midden van de late jaren 1970, de stijlen werd veel groter. Dan is de trend van kleinere frames geleidelijk terug. Op het moment van publicatie, wordt de stijl grootte van frames weer toe.

Frame kleuren kunnen vet of subtiel zijn. Pastel kunststoffen zijn stijlvol voor een minder voor de hand liggende look en felle kleuren de aandacht vestigen op uw kozijnen.

Materiaal

Het materiaal dat u kiest voor uw frames helpt definiëren van uw stijl. Brilmonturen zijn gemaakt van metaal en kunststof. Metalen frames bestaan ​​uit monel, een materiaal met een verscheidenheid van metalen of uit titaan, aluminium, roestvrij staal of andere metalen. Kunststof kozijnen zijn gemaakt van een materiaal genaamd "zyl," kort voor zylonite of celluloseacetaat en ook uit andere kunststoffen zoals nylon gemengd.