Selderij Pheromone Voordelen

Als u op zoek bent naar een gezonde snack en je iets licht en knapperig wilt, kun je bereiken voor selderij. Selderij is bekend om zijn voordelen voor de gezondheid, zoals de vitamine C die het bevat en voor het verminderen van de bloeddruk. Maar je zou niet weten dat het bevat ook een mannelijk hormoon androsteron dat werkt als een feromoon om vrouwtjes.

Wat is een Pheromone?

Een feromoon is een chemische uitgescheiden door dieren die het gedrag van andere dieren beïnvloedt.

Androsteron

Androsterone is een mannelijk geslachtshormoon dat mannelijke kenmerken verhoogt. Dit hormoon wordt geproduceerd door het metabolisme van progesteron en vindt bij zowel mannen als vrouwen. Het is een zwakkere vorm van testosteron.

Effecten van Androsterone

Onderzoek wijst uit dat wanneer de mannetjes eten selderij, androsteron wordt uitgescheiden door middel van hun zweet en trekt vrouwtjes. Ook is niet aangetoond dat zij gevoelens van welbevinden bij vrouwen te verhogen; als je blauw voelt, chomp op de selderij en je stemming zal opheffen.

Voordelen

Als je man bent en je op zoek bent naar een vrouw aan te trekken, vergeet deze eau de cologne die adverteren ze bevatten de feromonen om dat te doen - net voorraad op de selderij.

Gevaren

Er zijn geen bekende gevaren in het eten van te veel selderij. In feite, selderij heeft het aangename neveneffect van het schoonmaken van uw tanden en verfrissing van je adem, dus opeten.