Schone Motor Developmental Activiteiten voor Zuigelingen

Schone Motor Developmental Activiteiten voor Zuigelingen

Zodra baby's worden geboren, ze beginnen te veranderen, groeien en leren vaardigheden die ze nodig hebben tijdens hun leven. Grove motoriek die het hele lichaam te betrekken, zoals omrollen of zitten, zijn meestal het eerst geleerd. Dan begin zuigelingen te richten op het ontwikkelen van de fijne motoriek. U kunt uw kind leren deze door middel van een verscheidenheid aan activiteiten.

Spelen

Enige activiteit die uw kind laat in contact komen met een stuk speelgoed of een persoon zal haar geïnteresseerd te houden. Het is belangrijk voor u om te communiceren met je baby en wijzen op situaties die ze misschien leuk om te verkennen. Peek-a-boo en Patty Cake zijn games die uw kind zal verrukken en stimuleert haar fijne motoriek. Als je baby de voorkeur aan regelmatig te bewegen, lopen ze rond het huis. Wijs op voorwerpen en mensen en laat je kind om uit te reiken en grijpen objecten die veilig aan te raken zijn.

Exploratie

Laat uw kind om te verkennen op haar eigen. Plaats een verscheidenheid van objecten met verschillende texturen en kleuren voor haar. Laat haar uit te reiken voor hen, zet ze dan in haar handen en nauw inspecteren hen. Laat één object niet dwingen op haar te lang. In plaats daarvan, haar in staat stellen om te ontdekken welk object ze vindt het meest interessant. Kies objecten die kleine taken, zoals een plastic sleutelhanger met een knop die een deurbel geluid maakt uit te voeren. Niet alleen zal uw kind te verbeteren haar fijne motoriek, maar ze zal ook de oorzaak-en-gevolg leren. Zorg ervoor dat de voorwerpen en speelgoed kan niet passen in haar mond of gevaar kunnen opleveren verstikking.

Tummy Time

Het leggen van uw baby op haar buik voor een korte periode van tijd is een geweldige manier om zowel fijne en grove motoriek te ontwikkelen. Uw kind zal proberen om haar hoofd omhoog te houden en kijken naar wat er om haar heen, hetgeen leidt tot een verbetering van haar fijne motoriek. Plaats speelgoed of voorwerpen slechts een paar centimeter buiten haar bereik. Motiveren haar om naar hen te komen of uit te reiken en grijpen ze. Zodra uw kind onder de knie heeft het nemen van een stuk speelgoed dat is buiten bereik, zal ze haar fijne motoriek verder te ontwikkelen door het draaien van het speelgoed over in haar hand om te kijken naar het en haal het vervolgens van de ene hand naar de andere.

Bieden Toys

Speelgoed is een van de beste manieren om uw baby om zijn fijne motoriek te ontwikkelen. Je baby zal houden om te kijken je speelt met hen en zal gefascineerd door de kleuren en texturen te worden. Vergeet niet om het speelgoed van uw kind aan te tonen en hem laten zien hoe het werkt. Leer hem hoe te bereiken door met een speelgoed ongeveer 3 centimeter afstand van hem en coax hem om het te grijpen. Gebruik een baby sportschool, dat kan je baby bereiken en grijpen van verschillende objecten liggend op zijn rug. Kies sportscholen die verschillende texturen, vormen hebben en geluiden om volledig te stimuleren uw baby.