Salmon Oil Supplementen die zijn goed voor de huid

Salmon Oil Supplementen die zijn goed voor de huid

Zalm olie supplementen zijn doses van olie gewonnen uit zalm in vloeibare of pilvorm die zijn voorbereid voor consumptie. Hoewel je de olie kan innemen door het eten van de zalm, dan kunt u de nutritionele eigenschappen te verkrijgen door het nemen van zalm olie supplementen.
Het is algemeen bekend dat visolie zijn gezond en goed voor de huid.

Voordelen

Zalm olie supplementen hebben vele voordelen voor de gezondheid. Volgens healthy-skincare.com, zalmolie bevat omega-3 vetzuren. Het menselijk lichaam niet produceert omega-3 vetzuren in zalmolie. Healthy-skincare.com legt uit dat de vetzuren in zalm olie verbetert de huid; de olie vermindert verstopte poriën, vermindert de ontsteking in het lichaam die leidt tot beschadiging van de huid, droogheid en aanverwante problemen, en verbetert de elasticiteit. Vetzuren maken gezonde celmembranen; ze houden van schadelijke stoffen uit cellen terwijl belangrijke voedingsstoffen in. Vetzuren spelen een belangrijke rol in het verbeteren van de huid en het behoud van de gezondheid.

Soorten

Elke goede, kwaliteit zalm olie heeft dezelfde voordelen als de andere. De essentiële vetzuren in de olie wat houdt huid gezond. Tijdens het eten zalm een ​​directe manier inname zalmolie, is het waarschijnlijk niet realistisch voor een individu om zalm te eten op een dagelijkse basis. Zalm olie supplementen zijn er in de vorm van pillen en vloeibare vorm. De pilvorm geleverd in een softgel. De vloeistof wordt geleverd in een fles. U kunt de pillen makkelijker te nemen dan de vloeistof als je onderweg bent. De vloeistof is handig voor het toevoegen zalmolie aan levensmiddelen.

Wat maakt het goed?

Zuiverder en minder verfijnd het supplement, hoe effectiever de voedingswaarde is. Zoals uitgelegd op MayoClinic.com, sommige soorten vis bevatten verontreinigingen die schadelijk kunnen zijn; gevaarlijke zware metalen zoals kwik zich ophopen in visvlees. MayoClinic.com beweert dat hoewel verontreinigingen aanwezig zijn in het vlees kunnen zijn, olie supplementen lijken zeer weinig kwik bevatten; daarom, supplementen zijn over het algemeen veilig. Vind olie uit vis uit schoon water. Healthy-Green-Lifestyle.com stelt: "Het is belangrijk om in het wild, niet gekweekte zalm te kiezen, omdat gekweekte zalm worden opgevoed in hokken, zijn kunstmatig gekleurd, en kunnen giftige niveaus van industriële chemicaliën."

Inkoop

De prijs lijkt misschien hoog, maar vergeet niet dat u koopt het equivalent van een maand of twee ter waarde van olie. De beste plaatsen om te zoeken naar zalm olie supplementen die goed zijn voor de huid zijn online supplement retailers, geheel voedsel winkels met een supplement afdeling, aan te vullen en vitamine winkels en reformwinkels. Onderzoek doen naar een bepaald merk en de prijs die voor u werkt.

Overwegingen

Als u zich zorgen maakt over de mogelijke smaak of geur van zalm olie supplementen zijn, op zoek naar een ras dat zegt "geen burp" op de fles om een ​​vis smaak en gas te voorkomen. Voor vegetariërs, overwegen andere bronnen van omega-3 vetzuren zoals lijnzaadolie. Om de zalm olie vers te houden, vinden supplementen in ondoorzichtige of donkere containers verkocht voor bescherming tegen schadelijk licht, houden de zalm olie supplement bij de voorgestelde temperatuur, en op zoek naar zalm olie supplementen die zijn gewonnen met behulp van een "koudgeperste" methode. De koudgeperste methode maakt geen gebruik van warmte, en dus niet de integriteit van de voedingsstoffen in de olie verstoren.