Sådan Lavere Krop PH Naturligvis

Den menneskelige krop er cirka 70% vand. I vores system meget flydende som vi er, findes der en række løsninger, der kan være sur, basisk eller neutral. Potentielle hydrogen eller pH, er den videnskabelige mål for surhedsgraden af ​​en løsning. PH-skalaen går fra 0 til 14. En neutral opløsning er ca 7. Noget højere end 7 anses grundlæggende eller basisk, mens noget lavere end 7 anses syrlig. En ubalanceret kost kan nedsætte kroppens evne til at regulere pH-værdien naturligt. Når dette system er anstrengt eller kompromitteret, kan sundhedsrelaterede spørgsmål opstår.

Instruktioner

•  Tag et pH-læsning. Brug en pH-teststrimmel til at etablere din krops pH. Strimlerne synes at være tomme stykker hvidt papir, men når de kommer i kontakt med et stof, henvender de sig fra hvid til en forudbestemt farve i et etableret område. Udviklingen farve vil svare med en lukket nøgle, der vil give dig et omtrentligt mål for din pH. Urin, der læser mellem 6,0 og 6,5 betragtes inden for normalområdet, som det har naturligt sure komponenter. En normal spyt læsning typisk i området fra 6,5 ​​til 7,5

•  Forøg dit indtag af syreproducerende fødevarer. I vestligt verden, det er ikke svært. Sodavand, øl, kaffe, te, spiritus, kød og ost er alle af høj syreproducerende fødevarer, og er fælles elementer i den vestlige kost.

•  Reducer dit indtag af alkaliske-producerende fødevarer. Når et basisk stof kommer i kontakt med en sur én, to tendens til at neutralisere hinanden. Hvis du forsøger at sænke dit pH, undgå denne situation. Alkaline-producerende fødevarer omfatter grøntsager, vegetabilske saft drikkevarer, urteteer, tørrede figner, æbler, ahornsirup, hasselnødder og mandler.

•  Udøvelse kraftigt i mindst 30 minutter. Fysisk aktivitet øger kroppens produktion af mælkesyre, som sænker pH-værdien i blodet.

•  Forøg dit indtag af aspirin eller alkohol. Den vigtigste ingrediens i almindelig aspirin acetylsalicylsyre, indtagelse som fortynder blodet og reducerer pH. Alkohol, på den anden side, er opdelt i kulsyre inde i fordøjelseskanalen.

Tips

  • Ikke alle fødevarer, der er sure producere sure betingelser i kroppen. Kød, for eksempel, er meget sur engang indtaget, men forholdsvis neutralt før ind i fordøjelseskanalen. Du må ikke tage antacida, hvis du forsøger at sænke din krops pH som deres primære funktion er at neutralisere syrer.
  • Vær sikker på at overvåge din krops pH på en regelmæssig basis for at være for sure kan være lige så skadelig som at være for basisk. Hurtigt fald i kroppens pH-værdi kan udløse en gigt angreb.