Rusteloze benen syndroom Alternatieve Medicatie & Behandeling

Rusteloze benen syndroom, ook bekend als RLS, een niet levensbedreigende aandoening die gekenmerkt wordt door een ongemakkelijk gevoel in de benen. Het valt over het algemeen wanneer u in een zittende of liggende positie voor een lange tijd, zoals tijdens de slaap. De symptomen die zich voordoen met RLS kan ook worden gevoeld in de armen, en ze zijn voorzien van een branderig gevoel, pijn, tintelingen en spiertrekkingen. De eerste lijn van verdediging in de behandeling van RLS zijn veranderingen in levensstijl, met inbegrip van sommige alternatieve medicijnen.

Massage

Wanneer de benen gespannen voelen, kunnen de symptomen van rusteloze benen syndroom worden verergerd. Een manier om je benen te ontspannen is door het nemen van een warm bad en het masseren van hen. U kunt ook afwisselen zetten hold en koude kompressen op je ledematen aan een prikkelbare gevoelens te verlichten.

Oefening

Oefening kan een grote impact hebben op rusteloze benen syndroom te hebben. Het kan helpen bij het verminderen van stress, het kan spierspanning te verlichten, het releases endorfines en het bevordert ook de diepe slaap. Streef naar 30 minuten lichaamsbeweging per dag. Dit kan krachttraining, hardlopen, fietsen, zwemmen, trap-stepping of roeien zijn. Zorg ervoor dat het gaat om de benen. Als je gaat om recht uit te oefenen voor het slapen gaan, houden de intensiteit mild.

Cafeïne

Cafeïne is een stimulerend middel dat nervositeit, verhoogde hartslag en een toename van de energie kunnen veroorzaken. Maar het kan ook leiden tot rusteloosheid, dat is het laatste wat je wilt als je rusteloze benen syndroom. Vermijd koffie, chocolade, thee, frisdrank, energiedranken of enig ander voedsel of drank die cafeïne in zich heeft.

Mind / Body Exercise

Stress is een factor die bijdraagt ​​aan rusteloze benen syndroom. Om uw stress te verminderen, deel te nemen aan een vorm van mind / body balancing activiteit. Enkele voorbeelden zijn yoga, tai-chi, meditatieve ademhaling en ontspanning van de spieren. De beste tijd om deze activiteit uit te voeren is vlak voordat je gaat slapen.

Supplementen

Rusteloze benen syndroom kunnen ook worden behandeld met verschillende vitaminesupplementen. Ijzer bijvoorbeeld, wordt gezegd om te helpen de behandeling van rusteloze benen syndroom bij ouderen, volgens een studie gedaan bij de afdeling Geriatrie van het Royal Liverpool in Liverpool University in het Verenigd Koninkrijk. Andere supplementen die kunnen worden gebruikt voor rusteloze benen syndroom foliumzuur, 5-HTP, de B-complex vitaminen en vitamine E.

Er zijn ook enkele homeopathische middelen die kunnen worden gebruikt voor rusteloze benen syndroom. Sommige van deze zijn Rhus tox, monnikskap, Causticum, zwavel, Ignatia en zincum net.