Rosemary & Migraine

Rosemary & Migraine

Kruidenmiddelen zoals rozemarijn, geclassificeerd als Rosmarinus Officinalis, zijn een populair alternatief voor de westerse geneeskunde voor de behandeling van migraine, vooral als je niet kunt of wilt niet standaard over-the-counter pijnstillers nemen. Sinds rozemarijn is bekend als een natuurlijke behandeling van migraine voor eeuwen in Europa en China, kan een kijkje op deze struik gunstig en biedt noodhulp.

Over Rosemary

Rozemarijn is een groene, bossige struik met aromatische lineaire bladeren. Het is vaker te vinden in het Middellandse Zeegebied en Portugal. Door zijn lange geschiedenis van het gebruik en de aanwezigheid in de traditionele geneeskunde, zijn moderne therapeutische rozemarijn toepassingen goedgekeurd en ondersteund door farmacologische studies als chemische onderzoeken. Volgens Gerald Moskovitz, kruiden-consultant op home.intekom.com, rozemarijn verbetert de bloedsomloop en zuurstof naar de hersenen, vermindert de permeabiliteit en de kwetsbaarheid van de haarvaten en verlaagt de bloeddruk, waardoor het een uitstekende behandeling van migraine.

Migraine

Migraine hoofdpijn zijn onderscheiden van normale hoofdpijnen hun ernstige, kloppende hoofdpijn die vaak begint in het voorhoofd en beweegt naar de zijkant van de weg. Zoals geschat op homeremediesweb.com, ongeveer 28 miljoen Amerikanen lijden aan migraine, elke aflevering duurt voor maar liefst 72 uur. Veroorzaakt door een vergroting van de bloedvaten, de spanning van zenuwen veroorzaakt ontsteking en pijn. Stress, vermoeidheid, cafeïne en roken zijn voorkomende triggers van migraine, die vaak verergeren bij lichamelijke activiteit, licht en geluid.

Routebeschrijving

Om uw behandeling van migraine, homeremediesweb.com raadt koken een handvol rozemarijn bladeren in een liter water. Vervolgens giet de rozemarijn en water in een grote kom. Bedek uw hoofd met een handdoek en laat je gezicht blootgesteld, en leunen over de kom om de stoom inhaleren. Je mag af en toe wilt u uw hoofd te tillen als de stoom te heet is. Doorgaan met de rozemarijn en water mengsel inhaleren gedurende 5 tot 10 minuten.

Resultaten

Omdat rozemarijn is een centraal zenuwstelsel stimulant, kun je verwachten dat de resultaten onmiddellijk zijn. De medicinale voordelen van rozemarijn verhogen ook het genereren van beta golven in de hersenen, Moskovitz zegt, dus uit te leggen waarom je ook zou kunnen voelen meer wakker en alert na inademen rozemarijn. Rozemarijn kan ook helpen als je de neiging om zenuwachtig te zijn en hebben een slecht geheugen.

Bijwerkingen en voorzorgsmaatregelen

Geen bijwerkingen zijn gedocumenteerd uit het gebruik van rozemarijn om migraine te behandelen, en geen specifieke voorzorgsmaatregelen moeten worden gevolgd. Zoals uitgelegd op mamaherb.com, rozemarijn veilig en kan worden benut zelfvertrouwen als een migraine behandeling. Toch moeten zwangere vrouwen voorkomen te grote doses zoals convulsies en zelfs miskraam veroorzaken. Vrouwen die borstvoeding geven moeten geen problemen hebben.