Retninger for at tage Diatoméjord

Diatomejord er et stof, som består af jord silica skeletter af kiselalger, encellede havdyr fundet i saltvand. Diatoméjord ligner fint gråt støv og kan bruges eksternt og internt til at dræbe parasitter og for andre sundhedsmæssige fordele. Det er også omtalt som fossil shell mel.

Sådan fungerer det

Ifølge nogle fysiske sundhed praktiserende læger, kan de små, skarpe partikler, der findes i diatomejord gavne kroppen ved at dræbe parasitter og udrensning af fordøjelseskanalen. Disse partikler er ikke skarp nok til at beskadige tarmene, men de er skarp nok til at skære i bændelorm og andre parasitter og de virker til at skrubbe tarmvæggene rene af slim og snavs. Disse aktioner tillade fordøjelsessystemet til at arbejde mere effektivt, hvilket fører til en bedre fordøjelse, mere regelmæssig afføring og en højere grad af optagelse af næringsstoffer fra maden.

Selvom ingen undersøgelser bekræfter diatomejord fordelene brugerne hævder også, at de ser en reduktion i kolesterol og kan endda opleve vægttab. Denne effekt er efter sigende på grund af absorption i blodet af små mængder af silica fra diatoméjord. Silica handler i kroppen til at ødelægge fedt, der kommer ind i fordøjelsessystemet.

Anekdotisk, kiselgur brugere rapporterer også forbedring i hud, hår og negle sundhed samt forbedret energi og bedre hvile. Nogle brugere rapporterer også forbedret fælles og knoglesundhed. Dette formodes at være, fordi silica handler i kroppen til at hjælpe depositum calcium og andre mineraler, hvor de er nødvendige.

Sådan Take Diatoméjord

Diatoméjord brugere anbefale en af ​​to metoder til at tage det. Den første metode er at blande 1 overdænge tsk. pulveriseret jord i enhver sund drik tre gange dagligt. Den anden er at blande 1 spsk. af jorden til en drikkevare ved sengetid.

Det er vigtigt at bemærke, at kun fødevare-grade diatomejord er sikre for menneskers og dyrs forbrug. Andre kemiske præparater, der indeholder diatoméjord indeholder også kemikalier, som gør dem usikre. Food-grade diatomejord er tilgængelig via naturhave og sundhed forsyning forretninger. Vær sikker på, at etiketten viser tydeligt, at dit diatomejord køb er fødevaregodkendt.