Remifemin for overgangsalderen Symptomer

Remifemin er en urtekosttilskud markedsføres til lindring af overgangsalderen symptomer. Det aktive indholdsstof i hver tablet remifemin er 20 mg sort cohosh.

Hvad er Black Cohosh?

Black cohosh er en plante, der er medlem af ranunkelfamilien. Sort cohosh kosttilskud er lavet af plantens rødder og underjordiske stængler.

Hvad er remifemin?

Remifemin er et kommercielt standardiseret fremstilling af sort cohosh. Ifølge drugs.com, Reminfemin arbejder med din krop til at fremme fysisk og følelsesmæssig balance i overgangsalderen, og har mere end 40 års klinisk forskning, der støtter dens anvendelse i at reducere hedeture, nattesved, beslægtet lejlighedsvis søvnløshed, irritabilitet og humørsvingninger.

Sådan fungerer det

Ifølge National Institutes of Health Office af kosttilskud, er det ikke kendt, hvor sort cohosh værker. Undersøgelser har kigget på sort cohosh for østrogen aktivitet, men resultaterne er modstridende.

Brug

Ifølge drugs.com, anbefalet brug af remifemin er én tablet to gange om dagen i op til seks måneder i træk. Hvis dine symptomer vender tilbage, efter at du stopper med at bruge remifemin, kan du begynde at tage det igen. Hvis du ikke kan se resultater efter fire måneders brug, stoppe brugen og konsultere din læge.

Overvejelser

Ifølge Mayo Clinic, nogle forskning tyder på, at sort cohosh kan forbedre nogle overgangsalderen symptomer i op til seks måneder, men anden forskning viser ikke, at sort cohosh forbedrer symptomer.

Forsigtig

Ifølge National Institutes of Health Office af kosttilskud, ikke tage sort cohosh, hvis du er gravid; har brystkræft eller en leversygdom; eller udvikler symptomer på leverproblemer såsom mavesmerter, mørk urin eller gulsot, mens du tager tillægget.