Remedies voor Teenage of Youth Acne

Acne kan op elke leeftijd voorkomen, maar wanneer het zich voordoet bij tieners, blijkt meestal tijdens het begin van de puberteit. in het algemeen kan tiener acne aantonen sociaal pijnlijk en bij meisjes, kan verergerd met maandstonden worden. Er zijn tal van producten die jongeren kunnen gebruiken om de aandoening te verlichten. Sommige remedies betrekken voorgeschreven medicijnen, en er zijn ook over-the-counter producten en natuurlijke kruiden remedies voor acne.

Over-the-counter-behandelingen

De meest voorkomende behandeling van acne is benzoylperoxide, de primaire actieve ingrediënt in vele over-the-counter acne remedies. Het product wordt ook in hogere doseringen die door een arts of dermatoloog en het ingrediënt kunnen vernietigen Propionibacterium acnes, een specifieke bacteriën in verband met acne. Gebruik de medicatie precies zoals voorgeschreven, en let op tekenen van een allergische reactie op het ingrediënt; 3 procent van de mensen die ingrediënten met benzoylperoxide gebruiken ontwikkelen allergische symptomen die huidontsteking betrekken.

Salicylzuur wordt mee-eters, whiteheads en verstopte poriën en haarzakjes te behandelen. Dit ingrediënt helpt de huid breken talg opbouw in de poriën en het voorkomen van toekomstige klompen. Gebruik geen producten die salicylzuur in combinatie met andere acne bestrijden van producten bevatten, omdat dit kan leiden tot een ontsteking huid en irritatie.

Antibiotica

Als je acne ernstig is, kan uw arts of dermatoloog een oraal antibioticum voor te schrijven aan de staat, inclusief tetracycline, minocycline of doxycycline. Deze antibiotica die oraal eenmaal daags worden genomen om acne te behandelen. Hoewel deze drie antibiotica doden Propionibacterium acnes, tetracycline helpt tegen ontstekingen. Clindamycine en erythromycine andere antibiotica die worden voorgeschreven als een lotion of gel die topisch wordt toegepast op acne getroffen gebieden.

Herbal Remedies

Guggul is een krachtig kruid dat zo effectief mogelijk werken als tetracycline bij de behandeling van acne. Het heeft anti-inflammatoire en antiseptische middelen, en fungeert als een samentrekkend. Tieners kunnen 500mg van guggul dagelijks in te nemen om te behandelen acne omstandigheden helpen. Toch moet guggul niet worden gebruikt als u zwanger bent.

Tea tree olie kan plaatselijk worden toegepast op het bedrag van de acne bacteriën te verminderen op de huid van een tiener, kalmeren acne ontstekingen, en het verbeteren van de algehele uitstraling van de huid. Tea tree olie kan zo effectief als benzoylperoxide in de behandeling van milde tot matige acne. Verzadigen een katoenen bal met het extract en dep het op acne-gevoelige gebieden te helpen puistjes te elimineren.