Remedies voor schrale huid

Schrale huid kan pijnlijk om aan te raken en erg jeuken, maar hoe meer je krassen, hoe meer schade je zal doen om uw huid. Gelukkig zijn er een aantal remedies die u zal verlichten van de pijn geassocieerd met schrale huid.

Hydrateren

Hydraterende schrale huid regelmatig zal helpen verlichten van de pijn geassocieerd met de aandoening. Na elk bad of douche, gelden badolie aan het getroffen gebied. Vermijd het gebruik van baby-olie, omdat het de neiging om te zitten op het oppervlak van de huid in plaats van doordringen in de lagen om het vocht vast. Gebruik een zachte body lotion om de een tot twee uur om te helpen houden de huid gehydrateerd.

Houd de huid droog

Houd schrale huid zo droog mogelijk, zo herhaalde blootstelling aan water strips het van zijn natuurlijke oliƫn. Terwijl je handen wassen en douchen onvermijdelijk zijn, moeten activiteiten zoals zwemmen worden beperkt of vermeden, terwijl de huid wordt schrale.

Crisco

Een effectieve oplossing voor home schrale huid is het gebruik van Crisco verkorting als een moisturizer. De vettige stof helpt het vocht vast en voorkomt dat er water uit verdere uitdroging van de omgeving. Breng een kleine hoeveelheid --- net genoeg zodat er geen vette residu achter op de huid.

Luchtbevochtiger

Luchtbevochtigers zijn een gemeenschappelijk hulpmiddel bij het helpen verminderen of te verbeteren schrale huid. Deze machines werken door het houden van de lucht vochtig, die zal helpen te hydrateren de aangetaste huid en het voorkomen van toekomstige uitbraken.