Remedies voor Gordelroos Dat Burn

Herpes zoster verschijnt bij volwassenen als een reactivering van het virus dat waterpokken veroorzaakt in de vorm van een pijnlijke uitslag op het lichaam. Gecompromitteerd immuunsysteem kan het risico van herpes zoster verhogen, evenals leeftijdgerelateerde afname in cel-vrije immuniteit. Burning kan de uitslag voor meerdere dagen voorafgaan aan en kan maanden blijven nadat de uitslag is verdwenen. Er zijn effectieve oplossingen op de markt die het verbranden van gordelroos kan verlichten.

Antivirale Remedies

De brandende en stekende pijn die optreedt tijdens een uitbraak van gordelroos wordt vaak verholpen door antivirale medicatie in combinatie met actuele medicijnen. Inname van een combinatie van prednison en het antivirale middel aciclovir (Zovirax), beide vereisen een doktersrecept, is aangetoond dat het de pijn te verminderen in gordelroos. Famciclovir (Famvir) of Valacyclovir (Valtrex) zijn andere antivirale geneesmiddelen die worden gebruikt voor het branden en pijn te verzachten. Artsen meestal voorschrijven een van de drie antivirale middelen volgens de behoeften van de patiënt, met de kosten en doseringsschema zijn de twee grootste factoren. Bijwerkingen van deze antivirale middelen kunnen duizeligheid, hoofdpijn, misselijkheid en braken.

Pijnstillende Remedies

Sommige patiënten getroffen met de verbranding van gordelroos staat zijn om de pijn te verlichten met een over-the-counter analgetische bevattende lidocaïne. Anderen kunnen een narcotische nodig zoals een injecteerbare vorm van lidocaïne, die een voorschrift vereist. De analgetische onder een doseringsschema resulteert in een betere controle van de pijn. Een lotion zoals Caladryl kan worden gebruikt op open laesies om te drogen. Wanneer laesies korst over en er is geen open wond, Zostirx die capsaïcine bevat en een over-the-counter medicatie, kan op verbranding te onderdrukken.

Homeopathische middelen

Homeopathie biedt verschillende alternatieven voor het recept en over-the-counter remedies. Het is belangrijk om te onthouden dat verdovende middelen en homeopathische middelen niet mogen mengen. Raadpleeg een arts voordat ze te combineren. Ook, raadpleeg dan een homeopathische arts voor de juiste doseringen van homeopathische geneesmiddelen. Arsenicum album wordt gebruikt voor gordelroos die branden als hete kolen, maar zijn opgelucht door het plaatsen van hete en warme kompressen op de uitbarsting. Petroleum is een andere remedie voor de brandende pijn van gordelroos, dat een ruwe, jeukende component heeft. Homeopathische middelen zijn uiterst minieme hoeveelheden van de stoffen die zij zijn vernoemd naar en hebben een zeer subtiele maar effectieve antwoorden op de brandende gordelroos.