Remedie voor de menopauze

De definitie van de menopauze is wanneer een vrouw haar laatste menstruatie, en een vrouw wordt beschouwd door de menopauze, wanneer een jaar is verstreken zonder dat een periode. De symptomen van de menopauze kunnen beginnen jaar eerder, signalering perimenopauze, en ze kunnen blijven gedurende de menopauze. Het lichaam van een vrouw produceert minder hormonen tijdens de menopauze, wat resulteert in ongemakkelijk en levensveranderende symptomen. Vrouwen in de menopauze hebben ook oppassen voor osteoporose en hart-en vaatziekten. Symptomen van de menopauze kan problematisch zijn. Gelukkig kan elke vrouw in de menopauze een actieve rol in het vinden van een remedie voor haar toestand te nemen.

Kijk voor de borden

Voor werkzaamheden aan een remedie voor overgangsklachten, zorg ervoor dat je gaat door deze verandering van het leven. Zoek de meest voorkomende symptoom, dat een verandering in de menstruele periode. Periode sommige vrouwen duurt langer dan normaal of eindigt eerder. Er kan ook een verandering in de hoeveelheid bloed geloosd. Let op als je plotseling intense hitte golft door je lichaam (opvliegers) of aanvallen van ernstige zweten 's nachts. Je vaginale gebied kan droger worden, en geslachtsgemeenschap kan pijnlijk zijn. Kennis te nemen als u schommelingen in uw stemming, zoals prikkelbaarheid of snikken ervaren. Kijk voor verstrooidheid en verwarring. Let op als je minder haar op je hoofd en meer op je gezicht. Als u een van deze symptomen hebt, zie uw arts om te bevestigen of ze gerelateerd zijn aan de menopauze.

Ken uw behandeling opties

Wees je bewust van wat je kunt doen om de problemen in verband met de menopauze te verhelpen. Menopauzale hormoontherapie (MHT) is gebruikt door sommige vrouwen te helpen verlichten opvliegers, nachtelijk zweten, vaginale droogheid en veranderingen in de stemming. Botverlies kan vertraagd worden met de hulp van MHT. Uw arts kan voorschrijven MHT, maar wees ervan bewust dat de risico's omvatten stolling van het bloed, beroerte, hartaanval, borstkanker en galblaas ziekte. Een andere optie is de conventionele bio-identieke hormoonvervangende therapie (BHRT). Dit type oplossing is een geneesmiddel specifiek gemaakt om verzoek van een arts, en bestaat uit synthetische hormonen die identiek aan het menselijk lichaam zijn. BHRT kan helpen verlichten van symptomen van de menopauze, maar volgens de Food and Drug Administration (FDA), sommige vrouwen die hormonen nemen nog steeds een verhoogd risico op bloedstolsels, hartaanval, beroerte, borstkanker en galblaas ziekte. BHRT is niet bewezen aan een veiliger dan MHT zijn.

Hoewel veel vrouwen gebruiken zilverkaars, dong quai, ginseng, kava en rode klaver tijdens de menopauze, deze middelen zijn niet effectief in het verminderen van opvliegers, volgens het National Center for gratis en alternatieve geneeskunde, en zilverkaars kan de lever aantasten. Het nemen van kava, zegt de FDA, veroorzaakt schade aan de lever. Rode klaver bevat fyto-oestrogenen, evenals soja. Fyto-oestrogenen kunnen werken om symptomen van de menopauze te verlichten, maar ze moeten met de nodige voorzichtigheid te worden door vrouwen die een voorgeschiedenis van endometriose, vleesbomen of kanker van de borst, baarmoeder of eierstokken. Elke vrouw die een verhoogd risico op deze ziekten moet ook fyto-oestrogenen gebruiken met de nodige voorzichtigheid. Andere vrouwen die behoefte hebben om voorzichtig te zijn bij het nemen van fyto-oestrogenen zijn die op de pil, MHT, selectieve oestrogeen receptor modulators of tamoxifen. Dehydroepiandrosterone (DHEA) kan al dan niet, helpen verlichten opvliegers en een afname van de seksuele opwinding.

Een andere remedie gaat afstemmen van uw levensstijl aan uw menopauze problemen aan te pakken. Onder andere voedingsmiddelen in uw dieet die bijdragen aan de gezondheid van het bot om te vechten tegen osteoporose, en oefenen drie keer per week. Sommige voedingsmiddelen die botten te versterken zijn broccoli, vis, eieren, yoghurt, kefir, miso, bonen, tofu en melasse. Te beschermen tegen hart-en vaatziekten, stoppen met roken als je rookt en voedingsmiddelen, zoals rauwe groene groenten en zeegroenten, vis, groene thee, wijn, bruine rijst, knoflook, uien en volle granen eten. Te behouden gewicht dat gezond voor je is overwogen. Breng een glijmiddel op waterbasis of crème om de vaginale gebied ter bestrijding van droogte. Ga naar je gynaecoloog voor borst en bekken examens routinematig.

Maak een besluit

Na het leren over al uw remedie opties, spreken met uw gynaecoloog over welke het beste werkt voor jou. Informeer uw arts over alle ziektes die u in het verleden gehad, en vertel uw arts over alle ernstige ziekten leden van uw familie had. Beslis welke remedie te gebruiken, met de hulp van uw arts, en volgen door met het.