Redenen voor Oorpijn

Oorpijn zijn een pijnlijke aandoening die bijdraagt ​​aan andere sinus holte problemen en overmatig huilen bij kinderen. Het kennen van de meest voorkomende oorzaken van oorpijn kan helpen u en uw familie om ze te vermijden.

Gehoorschade

Schade of trauma aan de oren is een veel voorkomende oorzaak van oorpijn bij kinderen. Houd kleine voorwerpen uit de buurt van peuters en raadpleeg onmiddellijk een arts als u vermoedt dat uw kleintje heeft een vreemd voorwerp geplaatst in zijn oren.

Oorinfecties

Oorontsteking worden veroorzaakt wanneer bacteriën in het binnenoor via buis van Eustachius, een buis die het oor verbindt met de achterzijde van de keel. Infecties van de luchtwegen of allergieën kunnen de buis te blokkeren en te voorkomen dat de normale drainage, waardoor bacteriën om te groeien en zich te vermenigvuldigen.

Ear Wax

Wax opbouw in de oren kan de druk te verhogen en te voorkomen dat de normale drainage te voorkomen. Heb je oren jaarlijks gereinigd in het kantoor van uw arts om onnodige wax vitale onderdelen te voorkomen.

Zwemmer's Ear

Zwemmer het oor doet zich voor wanneer een overmaat aan water heeft gekregen in de gehoorgang. Houd je oren droog door het dragen van stekkers bij het zwemmen of onder de douche, en geen vloeibare niet giet het in je oren.

Gehoorverlies

Oorpijn die gepaard gaan met gehoorverlies of een piep in de oren kunnen tekenen zijn van oor trauma, vooral als u een hoofdletsel hebben geleden. Onmiddellijk een arts raadplegen om te voorkomen dat permanent getroffen.