Reden voor Vermoeidheid

Als een persoon begint te moe of vermoeid alle van de tijd, kan ze een gezondheidsprobleem vermoeden. In sommige gevallen kan vermoeidheid optreden van een slechte slaapgewoonten, stress of inspannende activiteit. Als je denkt dat een medische reden is de oorzaak van uw vermoeidheid, een afspraak maken met uw arts om potenti├źle oorzaken te bepalen.

Ziekte van de Schildklier

Wanneer een persoon heeft een traag werkende schildklier die niet genoeg produceren van het hormoon TSH, zal ze worden gediagnosticeerd met hypothyreoïdie. Vermoeidheid is een van de belangrijkste symptoom van de aandoening, alsmede droge huid, haaruitval en constipatie. Als uw arts vermoedt dat de ziekte van de schildklier is de reden voor uw vermoeidheid, zal hij schildklierhormoon vervangingen voorschrijven om de niveaus te verbeteren en hopelijk helpen met uw vermoeidheid.

Uitdroging

Uitdroging is een andere veel voorkomende oorzaak van vermoeidheid. Als je plotseling het gevoel lethargisch, kan je niet consumeren genoeg water per dag. Artsen adviseren dat je drinkt acht tot 10 glazen per dag. U zult ook willen diureticum dranken, zoals koffie, thee, frisdrank en alcohol te vermijden.

Voedingstekorten

Als u een voedingstekorten, kon je ook het gevoel een gebrek aan energie vaak. Uw lichaam heeft bepaalde voedingsstoffen om te kunnen functioneren op een optimaal niveau. Vermoeidheid gerelateerd aan een lage hoeveelheid ijzer of vitamine B12 in het lichaam. Een reeks van bloedonderzoek kan bepalen of je een tekort. Een supplement zal waarschijnlijk worden aanbevolen als de resultaten aan dat dit het geval is.

Gebrek aan slaap

Niet genoeg slaap elke avond kunt u een vermoeid door uw wakkere uren voelen. Veel artsen zullen adviseren dat je zes tot acht uur slaap per avond. Kinderen hebben nog meer slapen en moet 10 tot 12 uur 's avonds te krijgen. Als je het moeilijk vinden om te slapen 's nachts, overleg dan met uw arts over natuurlijke en recept slaapmiddelen te helpen.

Psychische Stoornissen

Psychische aandoening kan ook leiden een persoon te voelen zich vaak moe. Symptomen van depressie omvatten slapeloosheid, gebrek aan energie en vermoeidheid. Andere indicatoren van depressie zijn problemen met scherpstellen, verlies van eetlust en gevoelens van verdriet. Als u vermoedt dat uw vermoeidheid kan gerelateerd zijn aan een depressie, een afspraak maken met een professionele geestelijke gezondheidszorg.