Recovery Time voor Pulled Muscle

Recovery Time voor Pulled Muscle

Getrokken spieren stakingen angst in het hart van de professionele atleten en zijn een ongenode overlast voor fitness junkies. Er zijn technieken om uw training te stroomlijnen en de kans op letsel, maar ongelukken gebeuren en pro-actief over het herstel kan versnellen langs.

Soorten letsel

Pulls, verrekkingen, verstuikingen en tranen zijn allemaal in principe dezelfde blessure, maar met verschillende niveaus van ernst. Elk is het resultaat van een spier of pees overextending buiten haar vermogen, wat resulteert in een tijdelijk verlies van functie, zwelling en / of pijn. Een pull of stam geeft aan dat de spier of de pees is overbelast buiten zijn normale bereik. Een verstuiking geeft een gedeeltelijk scheur en ernstige over-stretching, en een volledige scheur dat een deel van de spieren of pezen gescheurd.

Identificatie

Ernst van de pijn kan een gids voor welk type verwonding je hebt, maar als dit je eerste blessure, misschien een verrekte hamstring goed voelen als een traan. Een meer betrouwbare gids is bereik van de beweging en de duur van de pijn. Als u niet in staat om dagelijkse taken te doen zoals wandelen, zonder ernstige pijn bent, hebt u waarschijnlijk een verrekking of scheur. Een spierverrekking of stam kan je kracht en bereik van de beweging te beperken. Als je een verstuiking of een traan vermoeden, ga onmiddellijk naar het ziekenhuis en hebben een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te diagnosticeren het voor u.

Recovery Times

Een gespannen of verrekte kruisband verzwakt uw gewrichten en maakt normale taken moeilijk en pijnlijk; ze vereisen vaak 1-3 weken hersteltijd afhankelijk van de ernst. Verstuikingen vereist drie tot zes weken genezen afhankelijk van de ernst. Scheuren een spier is een zeer ernstig letsel en kan vaak een operatie nodig om de geripte spieren te repareren; herstel kan vele weken of maanden, met inbegrip van revalidatie en therapie te nemen.

Remedies

Het verzorgen van een verrekking of scheur vereist medische aandacht en moet worden behandeld als een ernstig letsel; een pull of een stam kan thuis worden behandeld als het niet te ernstig. Lichte activiteit voor een pull of stam kan helpen de spier weer zijn oorspronkelijke bereik van de beweging, maar zorg ervoor dat niet te overdrijven. Gebruik een pak ijs en een warmte-pack om afwisselend te minimaliseren zwelling en pijn verminderen. Een sportmassage kan ook effectief zijn voor het verminderen van ongemak en zorgen voor herstel van de spieren. Het nemen van een goede verzorging van je blessure kan een aanzienlijke verbetering hersteltijd voor getrokken spieren.

Voorkomen van Pulled Spieren

Een van de eerste dingen die je kunt doen om een ‚Äč‚Äčoverextension letsel te voorkomen is om tijd te besteden aan het ontwikkelen van flexibiliteit spier. De elastischer je pezen en spieren zijn, de minder kans er is dat je hen zal soms gedwongen. Goede warming-up voor de spieren er ook voor zorgen dat ze zullen worden klaar voor lichaamsbeweging en minder kans op last van plotselinge blessure.

Bovendien, zorg ervoor dat u de juiste versnelling voor de activiteit waaraan u deelneemt. Ga naar een sportzaak en krijgen een vakkundige montage voor schoenen, en krijg een paar dat overeenkomt met uw voetafdruk. Een goed paar schoenen zal je enkels stabiel te houden tijdens je workouts en kan helpen voorkomen dat een opgerolde enkelblessure of een verrekte hamstring, onder andere verwondingen veroorzaakt door het verlies van je evenwicht.