Quick-Fix Diëten

Soms moeten we een langdurig dieet plan om geleidelijke resultaten over een periode van enkele maanden te krijgen. Andere tijden, zijn wij op zoek naar een snelle oplossing om ofwel jump-start het vetverlies proces, doorbreken van een plateau, of gewoon stal die laatste 5 tot 10 pond. voordat strandseizoen. Quick-fix diëten komen in een verscheidenheid van smaken, maar twee quick-fix dieet technieken kunnen u helpen uw doelen te bereiken.

Carb Cutoffs

De snelste, en misschien wel het meest effectief, quick-fix techniek is het instellen van een "carb-cutoff" in iemands reeds bestaande plan voor voeding (zelfs als dat "plan" is helemaal geen plan). Als dit goed wordt gedaan, zal dit resulteren in een snelle vetverbranding en meer energie voor de dieter, die op zijn beurt zal vonk hernieuwde motivatie om door te gaan met je vet verlies inspanningen. Een carb-cutoff slechts een tijdstip waarna Dieter ophoudt consumeren alle producten die koolhydraten bevatten, met uitzondering van vezelige groene groenten zoals spinazie, broccoli en komkommers.

Het mechanisme waardoor de carb-cutoff veroorzaakt zulke dramatische vetverlies eenvoudig. Het lichaam van de primaire gebruik voor koolhydraten is bijvoorbeeld een snelle energiebehoefte te voorzien. Over het geheel genomen, zijn koolhydraten snel verteerd en kan gemakkelijk gebruikt worden om slopende trainingen en andere opleidingen bezigheden brandstof. Het probleem is dat veel mensen blijven voeden van hun lichaam koolhydraten lang in de avond, wanneer de behoefte van het lichaam aan koolhydraten tot stilstand is gekomen. Als het lichaam blijft ontvangen van koolhydraten, terwijl het niet meer in full-energie brandende modus, zal het kijken naar deze extra calorieën opgeslagen als vet, dat is het resultaat van een dieter wil kost wat kost vermijden. Daarom is het zinvol om het lichaam koolhydraten voeden alleen overdag, wanneer het hen het meest nodig heeft, en dan sluit de toevoer voordat het lichaam begint te pendelen koolhydraten in vet opslag.

Hoewel de juiste tijd voor een carb-cutoff kan variëren afhankelijk van het activiteitsniveau van het individu, een goed moment om uw carb-cutoff experiment te beginnen is rond 18:00 Als je in de gewoonte van het eten van een laat diner en dit betekent dat je moet gaan carburator gratis voor uw laatste maaltijd van de dag, het zij zo. Uw lichaam zal u dankbaar zijn in de vorm van minder vet vasthouden in uw probleemgebieden.

V-Dieet

Een ander alternatief voor de lijners op zoek naar iets een beetje meer gedisciplineerd gaat op een 28-daagse vetverlies blitz in de vorm van de Velocity Diet (V-Diet). De V-dieet is een volledig vloeibaar dieet dat gemiddeld veroorzaakt tussen 10 en 20 pond. van vet verlies. Het voordeel van het uitvoeren van uw quick-fix in de vorm van een vloeibaar dieet is dat zijn gedisciplineerd karakter maakt het veel minder waarschijnlijk dat je zal bedriegen. Met carb-cutoffs bijvoorbeeld is verleidelijk om de geest van de voeding rok door een massieve carburatormaaltijd minuten voor de cutoff moeten beginnen. Echter, in een poging om vals te spelen op een vloeibaar dieet vereist een grotere afwijking van het "plan", met minder kans om de handeling mentaal rechtvaardigen.

Voor de betrokkenen die een vloeibaar dieet vereist bijna de hongerdood normen, vrees niet. De V-Diet suggereert vijf shakes per dag (zes op trainingsdagen!), Voor een totaal van ongeveer 1.200 tot 2.000 calorieën, afhankelijk van Dieter lichaamsgewicht. Deze hogere calorie-inname zal de dieter houden langer en energiek gevoel tevreden. Een ander voordeel van de V-dieet is dat het wordt geleverd met een begeleidend workout plan om vet verlies verder te versnellen.

Over het algemeen, als je beter op een gedisciplineerd gewicht-verlies plan uit te voeren, rekening houden met de V-Diet dan carb cutoffs. Echter, als je geniet van de vrijheid met uw quick-fix dieet, de carb cutoff is de weg te gaan.