Proper Kussens om Elimineer Neck Pain

Proper Kussens om Elimineer Neck Pain

Gebruik de juiste kussens om nekpijn te elimineren en het verbeteren van kwaliteit van de slaap. Nekpijn resultaten van blessures of verkeerde uitlijning en alle behandelingen moet met een arts worden besproken. Cervicale kussens zijn ontworpen om de bovenste wervelkolom op de juiste kromming te ondersteunen. Slapen met je nek gebogen in een ongepaste hoek veroorzaakt irritatie in de wervels van de cervicale wervelkolom, die zenuwen kan knijpen en leiden tot degeneratieve schijf voorwaarden. Het houden van de cervicale wervelkolom in de juiste uitlijning bevordert de genezing en voorkomt verdere schade.

Traction Pillow

Gebruik een tractie kussen om de nek spieren en botten te rekken tot een corrigerende houding. Traction kussens dicteren houding van het hoofd naar de bovenrug. Een hoge heuvel ligt onder de kop van de nek waardoor het hoofd iets terug voor een duurzame rek die compenseert onjuiste uitlijning kantelen. De stretch verlicht spanning en zenuwen afgekneld door onjuiste uitlijning als gevolg van verkeerde houding of schadelijke slaap posities. Traction kussens zijn niet bedoeld om te slapen. Liggen op een voor 20 tot 30 minuten per keer aan nekpijn, uitstralende schouder en arm pijn en hoofdpijn te behandelen van spanning en als gevolg van de zenuw knijpen.

Cervicale Traction Pillow

Dit ontwerp lijkt op een rechthoekige bed kussen met een verhoogde V-vorm aan de nek- tijdens het slapen in rugligging of aan beide zijden. De punt van de V is gelegen dichtbij één uiteinde met de opening in het midden. Het hoofd rust tussen de zijkanten van de verhoogde V wanneer u op uw rug liggen, waardoor een zachte opwaartse stretch om de spanning op de nekwervels te ontlasten. De zijkanten van het kussen houd je hoofd omhoog op de juiste hoogte als je ligt aan de ene kant of de andere. Een cervicale tractie kussen biedt correctieve ondersteuning die helpt de pijn verlichten en het voorkomen van oneigenlijk slapende posities die kunnen leiden tot toekomstige ongemak.

Nek-Roll Pillow

Een nek-roll kussen is een cilinder gevuld met een foam kussen. Dit soort kussen kan een verwijderbare fluïdepakket die kunnen worden opgewarmd in de magnetron voor een ontspannende warmte te helpen bloedsomloop of bevroren te helpen verminderen zwelling na een blessure te hebben. Sommige modellen hebben een opblaasbare inzetstukken die gebruikers in staat om de hoogte en de stevigheid van de steun aan te passen. Plaats een nek-roll kussen onder je nek, terwijl liggend op je rug te slapen, of als een therapeutische behandeling gedurende de dag. Het ontwerp en de vorm is klein en compact voor gemakkelijk reizen en de meeste zijn voorzien van een beschermende hoes voor de verpakking.

Contour Pillow

Contour kussens een gebogen uitstulping aan het einde van neksteun en een sleuf naar het midden om de kop te positioneren. De spons schuim of memory foam interieur maakt de contour voor de meeste patiënten passen. Dit ontwerp behoudt de natuurlijke curve van de cervicale wervelkolom, terwijl het verstrekken demping voor het hoofd. De contour is het meest geschikt voor op je rug ligt, hoewel sommigen zijn in staat om het hoofd geschikt voor het slapen op een kant. Slapen met een contour kussen om pijn te verlichten, verminderen spanning en irritatie van uitgelijnd worden zoveel mogelijk vermeden.