Preventie van drugsgebruik

Drugsgebruik is een gangbaar probleem in de Verenigde Staten al tientallen jaren. De oorlog tegen drugs heeft bewezen ineffectief te zijn als de statistieken van mensen die drugs gebruiken blijft stijgen. Hoe kunnen we voorkomen dat onze kinderen en geliefden te misbruiken drugs wanneer zij aanwezig zijn in elke staat, stad, en zelfs de school? Er zijn echter verschillende dingen die een ouder of geliefde kan doen om te helpen voorkomen dat deze gevaarlijke misbruik.

Kinderen

We leven in een tijd waar kinderen brengen drugs naar school, sommige op een basisschool leeftijd. Sommigen breng ze in de school niet eens weten wat ze zijn; Echter, sommige doen en die kinderen weten over hen te hebben geleerd van hun ouders. De grote hoeveelheid ouders die drugs gebruiken in het bijzijn van hun kinderen is verontrustend hoog. Het National Institute on Drug Abuse stelt: "De potentiële impact van de specifieke risico's en beschermende factoren verandert met de leeftijd bijvoorbeeld, risicofactoren in het gezin hebben een grotere impact op een jonger kind, terwijl de associatie met drugs misbruik maakt van leeftijdgenoten een des te groter kan zijn. risicofactor voor een adolescent. " Het is duidelijk dat, als een kind ziet drug ons thuis, dit verhoogt zijn kansen op het gebruik van drugs hem / haarzelf.

Onderwijs

Als je een kind, het feit dat je geen controle hebben over hun omgeving als ze eenmaal je zorgverlof hebt, zal ongetwijfeld leiden tot een gevoel van zorgen en angst. Kinderen worden blootgesteld aan verschillende dingen op school, inclusief drugs. Een ouder te praten met hun kinderen over drugs, hoewel een cruciaal onderdeel van drugspreventie, is niet voldoende om te verzekeren dat ze niet zal zwichten voor de druk van hun collega's mag plaatsen op hen. Scholen die nodig zijn om op te nemen in hun curriculum een ​​educatieve "klasse" dat niet alleen beschreven drugs en hun optredens en manieren waarop zij voelt u zich, maar over hoe ze je leven negatief kan beïnvloeden.

DARE

Naarmate de behoefte aan drug onderwijs binnen de school meer en meer noodzakelijk geworden, de regering creëerde de anti-drug programma "DARE" of "Drug Abuse Resistance Education" in 1983. Het programma heeft het verminderen van de hoeveelheid van de tiener en kind drugsmisbruik en volgens Dare.com, is onlangs vernieuwd door niet meer hebben van een politieagent staan ​​achter een podium lezingen aan het hebben van "coaches" die de nieuwste technologieën en feiten over drugsgebruik te gebruiken evenals het opnemen van actuele onderwerpen die omvatten, maar zijn niet beperkt tot de economie , school bezuinigingen en het terrorisme (zie Referenties). Kinderen worden nu getoond state of the art beelden die de visuele effecten op de hersenen af ​​te beelden.

Mededeling

Als onderwijs stelt ouders en gezinnen te helpen bij het voorkomen van drugsgebruik, communicatie is net zo effectief. Het hebben van een open relatie met je kind of geliefde is van vitaal belang om te helpen voorkomen dat ze misbruik maken van drugs. Ouders: de anti-drug staat dat de meest invloedrijke, essentieel onderdeel in de preventie van drugsmisbruik is communicatie. De ouders en geliefden moet een lijn van communicatie die geen grenzen over drugsgebruik (zie Referenties) houdt open.

Tips

De voorkoming van drugsgebruik is frustrerend voor alle betrokkenen. Sommige mensen kunnen luisteren, anderen niet. Resterende geduldig en kalm en het opleiden van jezelf op de waarschuwingssignalen van drugsgebruik zijn vitale onderdelen in het helpen om het te stoppen. Bezoek de onderstaande link voor een uitgebreide lijst van waarschuwingssignalen een gebruiker displays en vragen te stellen en hotlines bellen gratis. De meest effectieve behandeling van drugsmisbruik is om nooit te proberen het in de eerste plaats. Door educatie en communicatie, de voorkoming van drugsgebruik zal meer en effectiever geworden.