Portable Vaporizer Tips

Portable Vaporizer Tips

Een draagbare vaporizer is een klein, draagbaar apparaat dat wordt gebruikt om kruiden, etherische oliën of tabak te verwarmen voor inhalatie. De verdamper verwarmt het materiaal via geleiding of convectie, plaats door verbranding. Omdat vaporizers zijn rookloos, kunt u deze gebruiken waar roken verboden is. De gezondheidsrisico's van het roken worden geëlimineerd, en de overlast van passief roken is onbestaande. Terwijl vaporizers zijn eenvoudig te gebruiken, kunnen een aantal tips het verbeteren van uw verdampen ervaring.

Herb bereiding en het gebruik

Gedroogde kruiden zijn het beste voor gebruik in een vaporizer. De kruiden moet zo fijn mogelijk gemalen worden. Een poederachtig consistentie de voorkeur. Doe niet te veel van de kamer van de verdamper. Je moet ruimte voor de luchtcirculatie voor een optimaal voordeel. Overvulling kan oververhitting van de kruiden en de unit veroorzaken. Slechts een kleine hoeveelheid materiaal nodig in een verdamper. Volg de instructies die bij de verdamper kwam.

Etherische olie gebruiken

Controleer vaporizer instructies zodat deze geschikt is voor gebruik met essentiële oliën. Niet alle modellen zijn uitgerust voor de vloeistof. Controleer of de olie die u wilt gebruiken geschikt is voor inhalatie. Niet alle van hen zijn, en sommige kunnen schadelijk zijn. Lavendel, pepermunt, dennennaald en tea tree zijn allemaal aanvaardbaar voor inhalatie. Anderen zoals citronella, eucalyptus, patchouli, rozemarijn en sinaasappel oliën zijn niet bedoeld voor gebruik met een verdamper.

Temperatuur Instellingen

Verschillende stoffen vereisen verschillende temperaturen. Raadpleeg de handleiding of de Gebruikershandleiding voor dit doel om ervoor te zorgen dat u de optimale temperatuur instelling gebruiken voor het materiaal in de verdamper. Een te lage temperatuur van de resultaten te verminderen en te hoge temperatuur de kruiden oververhit.

Reiniging en onderhoud

Reinig uw verstuiver na elk gebruik. Gebruik de meegeleverde apparaat om eventuele resten of overblijvende kruiden uit de kamer te schrapen. Als je essentiële oliën gebruiken, verwijder dan de kamer en was het in een warm sopje. Laat deze goed drogen voordat u opnieuw op de verdamper. Reinig het mondstuk na gebruik schoon met een vochtige doek.

Algemene voorwaarden

Houd altijd de benodigde apparatuur bij de hand, zoals extra batterijen en butaan, indien uw model hen vereist. Als je vaporizer is oplaadbaar, volg alle instructies, en laat hem volledig op te laden voor gebruik. Volg de aanbevelingen van de fabrikant en laat het apparaat op te warmen tot de optimale temperatuur. Laat uw toestel afkoelen voordat u opslaat het weg. Zet het buiten bereik om onbedoelde brandwonden tot volledig koele voorkomen.