Pine Tar Health Uses

Pine Tar Health Uses

Pine tar is een vloeistof verkregen uit bomen van de familie Pinaceae. De vloeistof van dit hout kan worden gecombineerd met geuren en oliën om zeep, shampoo, douchegel en gezichtsreinigingsmiddelen maken. Consumenten kunnen kopen veel merken van den teer producten uit reformwinkels en online winkels. Deze producten hebben de gezondheid van toepassingen voor verschillende huidaandoeningen.

Chronische huidaandoeningen

Pijnboomteer producten kan genezen ernstig geïrriteerde huid geassocieerd met de chronische huidaandoeningen eczeem en psoriasis. Zowel psoriasis en eczeem laesies kunnen zijn dik, rood en schilferig, maar eczeem ook vaak verschijnt als vochtig en druipende zweren.

Huiduitslag en allergieën

Pijnboomteer producten zijn gunstig voor het helen van huiduitslag veroorzaakt door Poison Ivy, gif sumak en gif eik. Het kan ook worden gebruikt voor het verlichten van symptomen van contact dermatitis of huid allergische reacties veroorzaakt door verschillende stoffen. Dierenartsen gebruiken grenen teer olie voor schurft en andere huisdier huidaandoeningen te behandelen.

Roos

Pine tar is een ingrediënt in bepaalde merken van shampoo ook. Pine teer shampoo behandelt en helpt voorkomen dat seborroïsch eczeem, een hoofdhuid aandoening die leidt tot roos.

Bescherming tegen insecten

Het Amerikaanse leger Corp of Engineers gebruikt pijnboomteer als hun insectenwerend middel van keuze voor de Tweede Wereldoorlog, volgens Pine Tar Soap website van de Packers. Dagelijks gebruik van grenen teer zeep kan beschermen tegen muggen, tik en andere insectenbeten.