Peroxide & Oor Infecties

Peroxide & Oor Infecties

3 procent waterstofperoxide oplossing wordt vaak gebruikt om externe wonden en infecties. Dit is een veel voorkomende medische procedure. Waterstofperoxide oxideert als het in contact komt met de huid en puin. Dit is de eigenschap die het mogelijk maakt waterstofperoxide zo'n sterke ontsmettingsmiddel. Bij de behandeling van infecties van het oor, zijn er verschillende aspecten in overweging te nemen. Het oor en trommelvlies bestaan ​​uit huid die gevoelig en kwetsbaar.

Aanwijzingen voor het gebruik

Gebruik een 3 procent waterstofperoxide-oplossing bij het overwegen van dit product voor de genezing van oor-gerelateerde infecties. Een tot 2 theel. in elk oor de juiste hoeveelheid. De oplossing dient in het oor worden gehouden gedurende 15 tot 20 minuten, bij het bruisen gestopt. Bij gebruik op de juiste manier, zal waterstofperoxide je oren van parasieten en bacteriën die niet thuishoren ontdoen.

Voordelen van Peroxide

Waterstofperoxide veroorzaakt een bruisen reactie die puin en weefsels verwijdert uit gebieden die je normaal niet zou kunnen bereiken. Peroxide niet beschikt over een hoge penetratiegraad en alleen reinigt lokaal. Deze oplossing wordt gebruikt voor binnen en buiten de gehoorgang te reinigen.

Mensen soms vreemde voorwerpen gevangen in de oren. Dit probleem kan een grote verscheidenheid van vuil, zoals vuil en insecten zijn. Waterstofperoxide wil borrelen en verwijder deze uit de gehoorgang, het voorkomen van besmetting.

Waterstofperoxide is een efficiënte manier om oorsmeer te verwijderen. Dit is belangrijk wanneer het gaat om de behandeling van het uitwendige oor infecties.

Wanneer peroxide gebruikt

Met waterstofperoxide zal afhangen van de ernst van de oorontsteking behandeld.
Als een puist of kook heeft ontwikkeld, zal een arts nodig hebben om de gepot infectie en pus af te voeren. Op dit punt, is het veilig gebruik van waterstofperoxide dode weefsels en vuil uit de besmette site te verwijderen. Dit wordt weer gedaan door oxidatie eigenschappen van de waterstofperoxideoplossing.

Inner Ear Infecties

Er zijn momenten waarop een besmetting is te dicht bij het trommelvlies. Wanneer dit het geval is of wanneer een middenoorontsteking is betrokken, wordt antibiotica nodig zijn om de infectie te genezen. Het is altijd verstandig om uw arts te raadplegen voordat u begint met peroxide behandeling in de oren.

Waarschuwing

Waterstofperoxide alleen gebruikt voor de buitenste oorontsteking als het trommelvlies niet geperforeerd. Als de infectie te dicht bij het trommelvlies kan doofheid veroorzaken.

Bij het gebruik van waterstofperoxide om wax te verwijderen, kan het trommelvlies pijn veroorzaken wanneer het trommelvlies geperforeerd is. Wanneer het peroxide komt in de mastoideus holte en middenoor, kan het mastoiditis veroorzaken.