Pepper Spray Eye Treatment

Het kan een zeer pijnlijke en angstaanjagende ervaring om pepperspray in uw ogen krijgt, omdat de capsaïcine in de spray oplossing veroorzaakt een ernstige branderig gevoel zijn. Na ontvangst van de effecten van deze zelfverdediging tool, kunt u een combinatie van methoden te gebruiken om uw ogen te behandelen en te stoppen met de pijn zich verspreidt.

Zoutoplossing en Cool Water

Wrijf nooit je ogen nadat ze in contact komen met pepperspray. Hoewel het misschien lijkt alsof het natuurlijke ding om te doen, raken je ogen verergert de gevolgen van de capsaïcine, het uitvergroten van de pijn en het verspreiden van de effecten naar andere delen van uw lichaam.

Als u contactlenzen, verwijder ze onmiddellijk. Ze kunnen niet worden schoongemaakt na de capsaïcine oliën zich te hechten, dus gooi ze. Als uw handen pepperspray op hen zou kunnen hebben, laat iemand u helpen met lens te verwijderen, aangezien het aanraken van uw ogen maakt het alleen maar erger.

Snel knipperen om uw ogen om het vocht te produceren, nodig voor het verwijderen van de pepperspray. Relief niet meteen komen, maar dit proces kan de ogen om te beginnen met het wassen van de schadelijke oplossing uit.

Splash koud water over je ogen een paar keer om ze te spoelen. Laat je handen niet aan je ogen, want dit kan de pijn toenemen.

Wanneer het branden is afgenomen, breng dan een zoutoplossing om elk oog om te helpen met het boerenbedrog. Blijven knipperen na de zoutoplossing toepassing.

Breng een-Milk Soaked Towel

Volle melk is een uitstekende pijnstiller voor pepperspray, omdat het vet stopt de capsaïcine van het verrichten van de zenuwuiteinden in je lichaam. Giet de melk in een container en dompel een papieren handdoek erin. Sluit je ogen en houd de handdoek om hen. Dit is vooral effectief omdat het behandelt oogleden en andere gebieden bij ogen die capsaïcine in gesteld kunnen hebben. Laat de melk doordrenkte doek op elk oog gedurende enkele minuten, of zolang het brengt verlichting. Gooi de handdoek na gebruik weg.

Gebruik een Ice Pack

Na het aanbrengen van de andere remedies, kunt u een zak ijs te houden over je ogen, die zal brengen verlichting van de branden. Houd het ijs over de aangetaste delen zo lang als nodig. Pepperspray brandwonden typisch variëren van 15 tot 45 minuten af ​​te nemen, afhankelijk van de hoeveelheid pepperspray die werd gebruikt.