Patiënten Rechten aan Pijnbehandeling

Patiënten Rechten aan Pijnbehandeling

Terwijl er geen medische provider kan garanderen een patiënt zal vrij zijn van pijn, zijn medische professionals in toenemende mate ook "recht patiënt op pijnbestrijding" een als onderdeel van hun behandeling regime. Versies van deze rechten, met inbegrip van de Pijn Patiënt Bill of Rights en andere richtlijnen pijnbestrijding, staat dat patiënten het recht hebben om hun pijn te serieus genomen en te ontvangen wat verlichten maatregelen geschikt zijn om de toestand van de patiënt zijn.

Het kiezen van Artsen

Veel aanbieders beginnen hun begrip van de rechten van de patiënt om pijnbestrijding met een andere lange-aanvaarde patiënt recht: het recht om een ​​arts die zal reageren op hun specifieke pijn onderwerpen kiezen. Van de Nationale Stichting Pijn "Pijn Patiënt Bill of Rights" stelt dat "patiënten hebben het recht om te kiezen en toegang tot zorgverleners die een goede, respectvolle, geïnformeerde en niet-discriminerende pijnbestrijding en zorg kan bieden" en dat "de patiënten hebben het recht om te vragen om en ontvang een doorverwijzing naar een pijn management specialist. "

Het ontvangen van informatie

Veel medische zorgverleners kunt u eveneens recht van de patiënt op informatie over zijn of haar pijn aandoening en de behandeling opties als onderdeel van het algemene recht van de patiënt om pijnbestrijding. Bijvoorbeeld informatie het Massachusetts Eye en Ear Infirmary's op de patiënt pijn rights management omvat zowel het recht van de patiënt op informatie van de medische staf van de Infirmary's over hun pijn en de behandeling opties te ontvangen, en het recht om de informatie te bespreken met hun zorgverlener tot vragen van de patiënt worden beantwoord.

Het kiezen van een behandeling

Volgens de National Pain Foundation Pijn Patiënt Bill of Rights, pijnpatiënten hebben het recht om deel te nemen in hun eigen zorg door beslissingen te nemen over welke behandeling opties die ze zal nastreven en door het hebben van multidisciplinaire pijn-beheer opties beschikbaar. Als een patiënt niet in staat is om deel te nemen in zijn of haar eigen zorg, de Pijn Patiënt Bill of Rights stelt dat pijnbestrijding opties met familieleden of verzorgers van de patiënt moet worden besproken.

Voortdurende zorg

Na een eerste behandeling van pijn, patiënten hebben het recht om nazorg te ontvangen tijdens hetzelfde bezoek, volgens de National Pain Foundation. Nazorg moet herwaardering van de pijn van de patiënt en het gebruik van andere maatregelen omvatten de behandeling die pijn, indien nodig.

Records en Billing

De National Pain Foundation "Pijn Patiënt Bill of Rights" geeft pijnpatiënten het recht om naar te kijken en maak kopieën van de medische dossiers die hun pijnbehandeling te documenteren. Pijnpatiënten hebben ook het recht om hun pijn-gerelateerde medische kosten en de kosten van de verschillende behandelingen pijn aan hen uitgelegd.