Ozon Behandeling voor HIV

De Human Immune Deficiency Virus is het virus dat Acquired Immune Deficiency Syndrome of AIDS, een infectieziekte die ontstaat wanneer het immuunsysteem verzwakt tot een punt waar opportunistische infecties zoals longontsteking dodelijk voor een persoon kan veroorzaken. HIV wordt verspreid via lichaamsvloeistoffen zoals sperma, bloed, vaginaal vocht en moedermelk tijdens seksueel contact, het delen van naalden of borstvoeding. Er is geen genezing voor HIV en AIDS, maar er zijn een aantal behandelingen dat bepaalde delen van het virus, zoals het eiwit protease richten, om het zich verspreidt.

Potentieel

Terwijl drug cocktails die verschillende sites van virus ontwikkeling aanvallen worden vaak gebruikt om hiv en aids te behandelen, zijn er alternatieve behandelingen te overwegen, zoals ozon therapie. Hoewel deze praktijken zijn niet getest door de Food and Drug Administration, hebben ze getest op mensen en dieren en zijn gebruikt voor mensen met hiv en aids. Een aantal beoefenaars van alternatieve geneeskunde, zoals de president van de American Association Naturopathic Dr. George A. Freibott, zijn voorstanders van de behandeling. Andere groepen, zoals de Environmental Protection Agency, beweren dat de blootstelling aan ozon schadelijk voor mensen respiratoire gezondheid kunnen zijn.

Definitie

Ozon therapie gaat het wegwerken van potentieel schadelijke bacteriën en afvalstoffen uit het lichaam door het overspoelen met zuurstof. Volgens Ed McCabe in het artikel "Wat is Ozon Therapie," het lichaam de cellen zijn in staat om zichzelf te beschermen tegen een overmaat aan zuurstof omdat ze antioxidant coatings die hen beschermen hebben geproduceerd. De zuurstof die het lichaam binnenkomt zou schadelijk veroorzaakt door bacteriën, schimmels en virussen, omdat ze anaërobe, wat betekent dat ze leven zonder zuurstof. Dit betekent overmaat ozon schadelijk voor hen; wanneer virussen worden blootgesteld aan teveel ozon gedurende lange perioden van tijd, zijn ze naar verwachting worden gedood.

Behandelingen

Een aantal zuurstofatomen therapieën beschikbaar voor HIV en AIDS, die cellen met zuurstof door verschillende gebieden van het lichaam, zoals de armen, colon, vaginale holte en oorholten. Tijdens deze behandeling wordt bloed vaak genomen uit het lichaam, met zuurstof gevuld en teruggeplaatst in het lichaam. Tijdens extracorpeal recirculerende autohemo perfusie bijvoorbeeld bloed wordt uit de arm, gevuld met zuurstof en terug in het lichaam gepompt. Andere therapieën geven echter het lichaam O3 of een vorm van zuurstof met extra elektronen in directere wijze. In één, O3 in een gasvorm wordt geïnjecteerd in mensen. Er is ook een vorm van ozon geladen drinkwater voor patiënten die moet worden geabsorbeerd, terwijl zuurstof blijft in het glas.

Alternatieven

Terwijl de meeste van de aangeboden behandelingen door artsen beoefenen van alternatieve geneeskunde te betrekken putting zuurstof direct in het lichaam, wat laat patiënten te krijgen blootgesteld aan O3 door sauna's. Deze werkwijze brengt echter induceren koorts in het lichaam omdat het de lichaamstemperatuur. Het doel van deze behandeling is om het aantal witte bloedcellen in het lichaam te verhogen, dus het is beter in staat de infectie te bestrijden en om te helpen het lichaam zweet uit verontreinigende stoffen en afvalstoffen in het lichaam. Tijdens deze therapie, wordt zuurstof in het lichaam geabsorbeerd door de poriën in de huid. Deze procedure wordt vaak beschouwd als de meest effectieve en pijnloze type ozon therapie.

Overwegingen

Het krijgen van dit type van behandeling kan moeilijk zijn voor mensen die wonen in bepaalde staten in de VS en in andere landen, omdat zuurstof therapie is alleen legaal in bepaalde gebieden. Staten zoals Alaska, Georgia, Minnesota, New York, North Carolina en Oklahoma heeft een wet aangenomen die het mogelijk maakt mensen om alternatieve HIV-behandelingen, zoals ozon therapie te zoeken. Het is ook erkend als een levensvatbare behandeling in landen als Duitsland, Italië, Frankrijk, Japan, Brazilië, Mexico en vier Canadese provincies.

Theorieën / Speculatie

Ozon therapie heeft een lange geschiedenis die in het midden van de jaren 1800 begon. Analyses zijn wereldwijd uitgevoerd sinds de jaren 1880 om te kijken naar de veiligheid en effectiviteit van ozon therapie. Ozon therapie werd voor het eerst ontdekt in 1840 door de Duitse wetenschapper CF Schönbein. De behandeling eerst genoemd type genezen in 1885 in een artikel van de Florida Medical Association. Het werd geschreven door artsen zoals Dr Charles J. Kenworthy. Een van de meest recente analyses werd gepubliceerd door Gerard V. Sunnen, de oprichter van Ozonics International, LLC, in Ozon in de geneeskunde in 1994 genaamd "mogelijke mechanismen van virale inactivering door ozon." Besproken hoe therapieën zoals autohemotherapy bruikbaar bij de behandeling van HIV en AIDS omdat hoe zuurstof schadelijk virusdeeltjes.