Over zwavelhoudende Acne Producten

Er zijn een aantal acne medicijnen, spoelt over de toonbank en crèmes die effectief zijn voor de behandeling van milde acne omstandigheden. Deze producten maken gebruik van een paar belangrijke ingrediënten die bekend zijn om bacteriën te doden en het opdrogen van acne. Een van deze bestanddelen zwavel.

Combinaties

Zwavel wordt vaak gecombineerd met andere bestanddelen zoals alcohol en salicylzuur. In Clearasil over-the-counter volwassen acne crème wordt zwavel gecombineerd met resorcinol te drogen acne. Zie Bronnen voor meer informatie.

Geur

Zwavel heeft een beetje een geur, en is daarom lastig om een ​​aantal individuen. De geur is vergelijkbaar met die van een rot ei, hoewel de meeste producten die zwavel andere toegevoegde ingrediënten die de onaangename geur maskeren.

Producten

Zwavel producten die worden gebruikt om acne te behandelen zijn onder andere zeep, crèmes en gezichtsmaskers. De Mint Julep Masque gemaakt door Queen Helene is een goedkoop product dat zwavel gebruikt om te drogen acne, terwijl andere ingrediënten verfrissen de huid met een koele mint tintelen.

Acne Lotion

Een andere zwavelhoudende formule voor de behandeling van acne is een lotion genaamd Joesoef. Deze lotion moet worden toegepast in de nacht en wordt gezegd dat acne, mee-eters, whiteheads en verstopte poriën te behandelen door het doden van schadelijke bacteriën en schimmels, ontstoppen poriën en het reguleren van de olieproductie. Zie Bronnen voor meer informatie.

Onbekend Actie

Wetenschappers zijn onzeker over de precieze redenen voor de effectiviteit van zwavel, maar het is gebruikt voor vele jaren. Er wordt gedacht dat zwavel fungeert als een mild antischimmel en antibacteriële middel.