Over-the-Counter Hyperactivity Remedies voor Kinderen

Kinderen met meer dan een normale dosis van hyperactiviteit worden vaak gediagnosticeerd met ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder). Artsen kunnen medicijnen voorschrijven voor hyperactiviteit, maar veel ouders willen traditionele medicijnen overslaan ten gunste van alternatieve medicijnen, die ze voelen zijn veiliger, en die minder intense bijwerkingen kan hebben.

Valerian Root

Valeriaan is een all-natuurlijke kruid dat bekend staat om zijn kalmerende werking. Het werkt op dezelfde manier voor hyperactieve kinderen. Valeriaan wordt geleverd in vloeibare vorm en kan worden gekocht bij een gezondheids-winkel, apotheek of online winkel (zie bronnen). Als uw kind houdt niet van de smaak te pakken, dan kunt u het mengen met sap. De dosering die uw kind moet nemen, varieert op basis van zijn leeftijd en gewicht. Controleer de aanwijzingen op de verpakking te vinden hoeveel je kind elke dag nodig heeft.

Kamille Thee

Kamille thee heeft het vermogen om een ​​kind (of volwassene, wat dat betreft) te kalmeren tijdens de dag, en helpen haar rustig slapen 's nachts. Het kan wonderen doen voor een kind met een hyperactiviteit. Als uw kind oud genoeg is om een ​​glas warme thee (niet broeien natuurlijk), dan maken ze een kop als ze beginnen te hyper krijgen. Als ze niet graag warme dranken, serveren de kamille thee koud. Misschien wilt u uw kind een glas in de dag en een voor het slapen gaan.

Citroenmelisse

Citroenmelisse is een kruid dat behoort tot de mint familie. Het kan ontspannen zenuwen van een persoon, omdat het wordt beschouwd als een all-natuurlijke licht kalmerend. Citroenmelisse werkt als een over-the-counter medicatie voor kinderen met hyperactiviteit. Ouders kunnen het online kopen bij hun lokale gezondheid te slaan of apotheek. De dosering voor kinderen varieert van 50mg tot 75mg afhankelijk van leeftijd en gewicht. Volg alle aanwijzingen op de verpakking.