Over Open Heart Surgery

Over Open Heart Surgery

Elk jaar meer dan 500.000 mensen in de Verenigde Staten krijgen te horen dat ze een hartoperatie moet hebben, met veel van hen ondergingen een open hartoperatie. Hoewel het idee van het ondergaan van dit soort operaties is een hele uitdaging, hebben chirurgen het uitvoeren van een open hart operatie voor vele jaren en zijn bedreven in het uitvoeren van de procedure zonder noemenswaardige complicaties.

Identificatie

Tijdens open hart operatie, wordt de borstholte geopend om toegang tot het hart toe te staan. Afhankelijk van het soort operatie, het hart al dan niet worden geopend. In traditionele open hart chirurgie wordt de patiënt geplaatst op een hart-long bypass machine terwijl de procedure wordt uitgevoerd op het hart. De machine pompt bloed door het lichaam, levert zuurstof verwijdert kooldioxide uit het bloed circuleert anaesthetica. Vooruitgang in chirurgische procedures hebben langer nodig om hart-long machines gebruiken voor een aantal procedures, hoewel de operatie toch worden beschouwd openhartoperatie.

Soorten

Openhartoperatie wordt gebruikt om een ​​groot aantal cardiale procedures uitvoeren. Deze omvatten de reparatie van defecten, vervanging van de kleppen, angioplastiek, harttransplantaties, bypass-operatie, een operatie aan aangeboren hartafwijkingen bij baby's en procedures te herstellen naar arteriële blokkades.

Procedure

In traditionele open hartchirurgie, maakt de chirurg een incisie in het midden van de borst en verspreidt elkaar het borstbeen om het hart te bereiken. Het hart wordt gestopt en de patiënt geplaatst op een hart-longmachine, zodat de chirurg kan werken op het hart terwijl het niet klopt. Nadat de procedure is voltooid, wordt het hart opnieuw opgestart. De operatie moet worden voltooid in minder dan zes uur, omdat het niet veilig is voor het lichaam van de hart-long machine langer blijven.

Na het verlaten van de recovery unit, patiënten besteden ten minste een paar uur in de Intensive Care Unit ervoor zorgen dat het hart normaal functioneert. Het totale verblijf in het ziekenhuis zal waarschijnlijk duren iets minder dan een week. Buizen kunnen hebben in de borst geplaatst voor de afwatering en deze zullen een aantal dagen na de operatie worden verwijderd. Hoewel artsen adviseren patiënten zich geleidelijk normale activiteiten kan het een maand of langer duren voordat ze weer normaal voelde.

Alternatieve Methoden

Nieuwere, minder invasieve methoden van hartoperatie worden voortdurend geperfectioneerd. Als u een bypassoperatie nodig hebt en uw chirurg is bedreven in het gebruik van de off-pump coronary artery bypass (OPCAB) procedure, kunt u in staat om te voorkomen dat op een hart-longmachine wordt gezet. Tijdens OPCAB, wordt het borstbeen nog gesplit, maar uw arts zal bypass grafts naaien op zijn plaats terwijl je hart blijft kloppen. Minimaal invasieve directe kransslagader (MIDCAB) kunnen ook implantaten zonder een hart-long machine worden geplaatst, maar deze procedure wordt uitgevoerd door een kleine incisie in het borstbeen, waardoor de noodzaak om het borstbeen splitsen. MIDCAB kan alleen worden gebruikt als slechts één of twee slagaders moeten worden overbrugd. Robot ondersteunde coronaire bypass (RACAB) kunnen operatief worden uitgevoerd met een robotinrichting, die de chirurg gidsen van andere kamer.

Overwegingen

Als u zal worden met traditionele open hart operatie, kun je verwachten dat je een slechte eetlust voor een paar weken na de operatie zal hebben en kunnen het moeilijk vinden om te slapen 's nachts. Veel mensen ervaren sommige geheugenverlies nadat ze aangesloten op een hart-longmachine en het kan lijken dat je hersenen niet zo snel als het voor de operatie deed reageren. Als u had een bypass uitgevoerd en de graft werd genomen uit je been, kun je verwachten dat je been pijnlijk en gezwollen zijn. U wordt geadviseerd niet te rijden voor minstens een maand. Andere soorten minimaal invasieve chirurgie een verkorte herstelperiode, maar deze procedures kunnen niet voor iedere patiënt of elke situatie.