Over Herbal remedies voor depressie

Veel mensen ten prooi vallen aan een depressie op een of ander moment, met enkele bezwijken aan een ernstige depressie die een negatieve invloed op elk aspect van het leven. In het zoeken van hulp, mensen wenden zich vaak tot de psychiatrie en medicatie. Anderen, echter, hebben zich tot het rijk van kruiden om de opvang en behandeling die ze nodig hebben, hetzij uit de ziekte zelf of van de factoren die bijdragen aan de invaliderende ziekte.

Sint-Janskruid

Voor velen, heeft Sint-Janskruid is best beschouwd als een van de kruiden voor de behandeling van depressie. Het kruid bevat stoffen die de werking van monoamine oxidase (MAO) en, als resultaat, de niveaus van serotonine, noradrenaline en dopamine collectief genoemd monoamines remmen. Lage niveaus van monoaminen zijn geassocieerd met depressie en MAO-remmers verhogen de monoamines.

Zoethout

Zoethout, ook wel bekend als "zoete wortel," kan een smakelijke manier om depressie te verlichten, omdat het is een grote bron van MAO-remmers. Dit kruid is ook gebruikt om stress te verlichten.

Ginseng

Op grote schaal gebruikt om het immuunsysteem te versterken, heeft ginseng worden gebruikt om stress te verlichten, die een bijdragende factor naar depressie zijn.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba helpt om een ​​depressie te verlichten bij sommige mensen door het verbeteren van de cerebrale circulatie. Dit effect is vooral waargenomen bij ouderen.

Valeriaan

Depressie kan een aantal vicieuze cirkels, zoals het veroorzaken van slapeloosheid, wat bijdraagt ​​aan de vermoeidheid die op zijn beurt bijdraagt ​​tot depressie bevatten. Om deze bijzondere cyclus vele beurt om valeriaan breken. Echter kan het langdurig gebruik depressie.

Blends

Omdat sommige kruiden gaan direct met een depressie, terwijl anderen te helpen corrigeren de symptomen, zijn mengsels van kruiden is gebruikt voor een krachtiger effect.

Waarschuwingen

De meeste kruiden hebben bijwerkingen en kan een wisselwerking met medicijnen. Professioneel advies voor het starten van een kruiden-regime.