Over Acne Producten voor Zwangerschap

Over Acne Producten voor Zwangerschap

De zwangerschap kan een vreugdevolle gebeurtenis zijn, maar de extra hormonen die in het systeem kan grote schade aanrichten op de huid. Acne - zoals puistjes, whiteheads en mee-eters - kan moeilijk te behandelen tijdens de zwangerschap omdat veel van de commerciële acne behandelingen bevatten sterke chemicaliën. Gelukkig zijn er veel natuurlijke acne behandelingen die effectief acne tijdens de zwangerschap kan behandelen.

Natriumbicarbonaat

Natriumbicarbonaat, ook wel bekend als zuiveringszout, doodt-acne veroorzakende bacteriën en exfolieert de huid op natuurlijke wijze. Masseer een mengsel van zuiveringszout en water op de huid een keer per dag. Spoel dit grondig na het aanbrengen.

Tea Tree Oil

Tea tree olie is een anti-microbiële olie is een natuurlijk alternatief voor benzoylperoxide. De National Library of Medicine stelt dat tea tree olie is net zo effectief als benzoylperoxide in meerdere onderzoeken (zie bronnen). Dep een beetje tea tree olie op de acne vlekken met een wattenstaafje twee keer per dag.

Calamine Lotion

Calamine lotion is een mineraal lotion gebruikt om waterpokken en poison ivy behandelen. Het droogt ook cystic acne laesies natuurlijk. Dompel een wattenstaafje met Calamine lotion en dep het op de vlekken. Laat het drogen, en laat het op een nacht.

Facial Steam

Stoom het gezicht door het gieten in de buurt van kokend water in een kom, dan verlaag je fris gewassen gezicht niet dichter dan 12 centimeter over. Bedek uw hoofd met een handdoek, en stoom je gezicht gedurende 5 tot 10 minuten.

Urine Comprimeren

Urine is een volledig steriel stof die is gebruikt voor een millennia aan huidaandoeningen (zie bronnen) te behandelen. Dompel wattenschijfjes in verse urine, en van toepassing op de gebieden van je gezicht geschiedt door acne. Laat ze gedurende ten minste 5 minuten.