Ovaltine vloeibaar dieet

Ovaltine is een chocoladedrank van mout extract uitgevonden in de late 19e eeuw door de Zwitserse wetenschapper Georg Wander, die geloofde dat de drank was een mogelijke oplossing om de plaag van ondervoeding en een gezond dieet aan te vullen. Vol met voedende ingrediënten, Ovaltine past bij mensen met een actief leven die de zorg over hun persoonlijke gezondheid en het welzijn van hun gezin.

Ovaltine Voeding

Ovaltine een bereiding uit gerst, melk, eieren, cacao en soja verrijkt met thiamine, vitamine D en niacine om een ​​drank te maken wanneer toegevoegd aan melk. Warm geserveerd als een energie drankje in Zwitserse skigebieden, Ovomaltine was meteen een succes en al snel werd uitgevoerd in heel Europa. Als het druk op de UK in 1904, werd het verkocht onder de verkorte naam Ovaltine en kort daarna geïntroduceerd in Amerika als de eerste handige en complete melk-verrijking product voor ondervoede kinderen, vrouwen die borstvoeding geven, de zwakke en de zieke.
Ovaltine voor kinderen is een voedende dagelijkse drink met vele essentiële vitaminen en mineralen. Een glas melk met Ovaltine biedt meer dan 20 procent van de dagelijkse behoefte aan vitamine A, C, B6 en B12 en 25 procent van de dagelijkse calcium, zink en magnesium kinderen nodig. Het wordt ook voorgeschreven door artsen voor de hoge voedingswaarde en onderzoek van een groep wetenschappers onlangs ontdekt dat Ovaltine is een van de meest effectieve dranken die atleten helpen herstellen na inspanning.

Vloeibaar dieet

Als een vloeibaar dieet, de Ovaltine mout mengsel heeft nul vet en is vrij van cholesterol. Het dieet is verlaagde suiker en ideaal als u kijkt uw inname van koolhydraten. Vier theelepels Ovaltine gemengd met 8 gram magere melk zorgen voor een stevige portie vitaminen en mineralen met slechts 170 calorieën per portie en 35 procent van je dagelijkse calcium. Het dieet wordt vaak gebruikt als maaltijdvervanger drie of vier keer per dag.
Volgens Deanna Segrave-Dalyto, een geregistreerde diëtist en voedingsdeskundige, "Ovaltine adverteert dat het boordevol vitaminen en mineralen en terwijl het beter is 'verrijkt' in vergelijking met andere chocolademelk mix-ins, zoals een diëtiste, denk Ovaltine's I grootste pluspunt is dat het een smakelijke manier om kinderen, en zelfs volwassenen, krijgen om hun melk te drinken. "
Recente studies suggereren dat drie van de vier Amerikanen niet genoeg melk voedingsstoffen, die van vitaal belang voor de gezondheid van de botten en het immuunsysteem te krijgen. Ovaltine wordt ook gezegd een stuk gezonder dan rivalen Joehoe en Nesquik te zijn.