Ouderen & Depressie

Ouderen & Depressie

Depressie is een veel voorkomende aandoening in een oudere populatie. Omdat de ouderen hebben meestal andere medische aandoeningen kan het uitdagend op te sporen en te diagnosticeren zijn. Sociaal isolement maakt het ook moeilijk om te bepalen of een depressie aanwezig is.

Frequentie

Depressie wordt geassocieerd met het verouderingsproces. Volgens de National Alliance on Mental Illness, "Depressie treft meer dan 6,5 miljoen van de 35 miljoen Amerikanen van 65 jaar of ouder."

Oorzaken

Meerdere verliezen kunnen depressie bij ouderen veroorzaken. Zij omvatten het verlies van lichaamsfuncties, verlies van familie en vrienden, verminderde sociale interactie, vermindering van de mentale functies, veranderingen in levensstijl, verminderde zelfstandigheid en mobiliteit.

Symptomen

Het is moeilijk om depressieve symptomen medische problemen in verband met veroudering scheiden. De New York Times zegt "depressieve symptomen worden vaak genegeerd of verward met andere aandoeningen voor bij ouderen als kanker, Alzheimer en vaatziekten, beroerte, en artritis."

Behandeling

Er zijn opties voor de behandeling senioren ervaren van depressie. Het Nationaal Instituut voor Geestelijke Gezondheid zegt "combineert psychotherapie met antidepressieve medicatie lijkt het meeste voordeel bieden" voor lichamelijk gezonde ouderen.

Identificatie

Een groot probleem met een depressie bij ouderen is het opsporen en behandelen. De symptomen gaan vaak niet herkend. De National Alliance on Mental Illness rapporten "veel mensen denken dat een depressie is een normaal onderdeel van het ouder worden en een natuurlijke reactie op chronische ziekte, verlies en maatschappelijke transitie."

Overwegingen

Senioren mogelijk niet in staat om een ​​depressie te melden als gevolg van problemen met het geheugen of bezorgdheid over verstoring van familie of vrienden. Wees je bewust van het optreden van symptomen van lusteloosheid, gebrek aan eetlust, verhoogde isolatie, stemmingswisselingen, of gedachten van schade aan zichzelf. Als deze symptomen zich voordoen, contact opnemen met een arts voor verdere evaluatie.