Oude Cures voor Vertigo

Oude Cures voor Vertigo

Vertigo is een symptoom mensen hebben ervaren voor duizenden jaren. Vertigo kan worden aangemerkt als duizeligheid, licht in het hoofd, een verlies van evenwicht of een constant gevoel van spinnen of beweging, hoewel het meestal wordt gebruikt om specifiek te beschrijven het laatste. Er zijn verschillende kruiden met eeuwenoude medicinale tradities die worden gebruikt om een ​​gevoel van duizeligheid of vertigo te behandelen.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba is een oude type boom dat is gebruikt door de Chinezen voor voedsel en medicijnen sinds de oudheid. De boom kan groeien groter dan 100 meter en leven tot 1.000 jaar. Het wordt beschouwd als de oudste levende plantensoorten. De ginkgo biloba bladeren werden beschouwd kunnen veel verschillende soorten aandoeningen, waaronder circulatiestoornissen, hoofdpijn en duizeligheid genezen. De Universiteit van Maryland Medical Center meldt dat veel van deze kuren werden ondersteund door de moderne wetenschap in tal van klinische studies. In de oude Chinese geneeskunde, werden zowel de Gingko bladeren en zaden gebruikt in kuren.

Ginger

Ginger is het wortelstelsel van de plant Zingiber officinale, dat zich 12 centimeter boven de grond met smalle bladeren en witte of geelachtige bloemen. Gember wortels zijn beige van kleur, gedraaide en dik. Naast de culinaire gebruik als specerij, gember vond ook medicinaal gebruik in de oude Aziatische, Indische en Arabische culturen. Gember werd gebruikt om maagpijn en misselijkheid, alsmede de totale digestie staan. Gember werd ook beschouwd als een behandeling voor de symptomen van duizeligheid en vertigo. De Universiteit van Maryland Medical Center citeert een studie die suggereert dat gember effectiever is dan een placebo bij de behandeling van bewegingsziekte en vertigo.

Moederkruid

Moederkruid heeft zijn wortels in het oude Europese volksgeneeskunde, wordt gebruikt om koorts en hoofdpijn te behandelen. Moederkruid is een lid van de zonnebloem familie met kleine gele bloemen die de daisy lijken. In het oude Griekenland werd moederkruid begeerde om zijn geneeskrachtige waarde bij de behandeling van koorts, melancholie en longcongestie. In de oude tekst, maar ook wordt gesuggereerd dat moederkruid werd gebruikt bij de behandeling van de symptomen van artritis. Bovendien werd moederkruid als algemene behandeling van pijn en duizeligheid, waaronder symptomen van vertigo.

Waarschuwing

Een kruiden-supplement draagt ​​een risico op bijwerkingen. Hoewel deze kruiden zijn gebruikt voor duizenden jaren, moet een arts altijd te raadplegen voordat de behandeling van een bestaande aandoening met kruiden-supplementen. Terwijl gewoonlijk goedaardig, aanhoudende of steeds terugkerende vertigo voorbehoud van een veel groter probleem, zoals een beroerte of een tumor kan worden.