Oplysninger om mullein Leaf

Mens stærke lægemidler er blevet almindeligt for behandling af forkølelse og hoste, mange flere milde naturlige retsmidler er også tilgængelige. Mullein blad er en fælles urt, der kan anvendes som et alternativ ved behandling af almindelige lidelser.

Navne

Mullein blad er en naturlig urt kendt under mange navne, herunder "Arons Staff" og "Candlewick Plant." Det latinske navn for urten er Verbascum Thapsus.

Kilde

Mullein blad er lavet af den mullein vilde blomster, som findes i Europa og Asien. De bløde blade er undertiden blandet med blomster af den samme plante til at oprette en urtemedicin.

Anvendelser

Mullein blad er oftest bruges som et naturligt middel mod luftvejssygdomme. Det er almindeligt anvendt til at lindre hoste og overbelastning.

Ansøgninger

Når de anvendes på huden, er mullein blade også bruges som en mild smertestillende for mindre forbrændinger og udslæt. Bladene kan også tygges for at hjælpe med at lindre tandpine.

Ernæring

Den mullein blade er en naturlig kilde til næringsstoffer såsom jern og kalium. Disse næringsstoffer kan være nyttige for kroppen, når urten er spist.