Oorzaken van epilepsie

Oorzaken van epilepsie

Epileptische stoornissen of epilepsie, is voorwaarde dat er veel verschillende soorten en oorzaken heeft. Net zoals de behandeling opties variëren per persoon, zo zal de oorzaak. Een oorzaak verwijzing stoornissen beslag iets dat de normale neuron activiteit verstoort in de hersenen, wat resulteert in een aanval. Deze verstoringen kunnen worden veroorzaakt door alles van abnormale bedrading in de hersenen die plaatsvindt tijdens de ontwikkeling van blootstelling aan toxines of gifstoffen.

Significantie

Weten iemands epilepsie oorzaak een belangrijke stap in het zuiveringsproces. Al zijn er veel medicijnen beschikbaar om de controle te helpen en te beheren deze aandoening, het vinden van de medicatie die zal werken voor elk individu is afhankelijk van te weten waarom hun aanvallen plaatsvinden. Bovendien is het voor de epileptische te weten wat hun specifieke triggers zijn.

Genetica

Afwijkingen in genen kunnen de meest voorkomende oorzaak van epilepsie zijn. In sommige vormen van epilepsie, kan de oorzaak worden herleid tot een afwijking in een bepaald gen, terwijl in andere genetische afwijkingen een kleine rol in hoe gevoelig een persoon kan de triggers die zijn / haar aanvallen veroorzaken alleen spelen.

Prenatale Verwondingen

Zuurstoftekorten, infecties tijdens de zwangerschap, en slechte voeding tijdens de zwangerschap al effect van de ontwikkeling van de hersenen van de baby. Deze leiden tot aandoeningen zoals cerebrale parese, die vaak gepaard met epileptische stoornissen. Genen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de hersenen die afwijkingen bevatten ook kan bijdragende factor aan epilepsie.

Vergiften

Iemand die blootgesteld is aan of koolmonoxide of andere giftige stoffen of toxines leiden, kan epilepsie ontwikkelen als gevolg van hun blootstelling. Vergiften kunnen ook op straat drugs en overdoses van antidepressiva of andere voorgeschreven medicijnen.

Brain Damage

Schade aan de hersenen kan het gevolg zijn van aandoeningen, ziekten of traumatische gebeurtenissen zoals auto-ongelukken. Ziekte van Alzheimer, alcoholisme en hersentumoren zijn oorzaken omdat ze de neiging hebben om de normale werking van het brein te veranderen. Ziekten zoals beroertes en hartaanvallen kan leiden tot epileptische aanvallen te ontwikkelen, omdat ze ontnemen de hersenen van zuurstof. Ziekten zoals AIDS, hydroceplalus en menengitis veroorzaken overmatige ophoping van vloeistof in de hersenen, wat resulteert in het ontstaan ​​van aanvallen ook.

Triggers

Hoewel triggers zijn niet wat de oorzaak van epilepsie om te beginnen, ze zijn verantwoordelijk voor het uitlokken van een aanval te voorkomen. De meest voorkomende oorzaak voor een epileptische is slaaptekort. Voor sommigen is een snelle lichtflitsen of een flikkering op een computer monitor kan ook een episode uitlokken. Andere triggers kunnen omvatten hormonale veranderingen, alcoholgebruik, vooral indien anticonvulsieve en stress. Opgemerkt zij dat elke persoon die lijdt aan een epilepsie zijn / haar trigger heeft of set triggers. Zich bewust zijn van wat vonken een aanval zal helpen bij het controleren van het aantal aanvallen die je hebt.